Life

Ce s-a ales de Doina Spătaru, cântăreața de muzică ușoară iubită de milioane de români. Ce face acum

Ce se mai știe despre Doina Spătaru, artista îndrăgită de publicul din România. Ce ocupație are în prezent, la 75 de ani.
22.11.2023 | 07:42
Ce sa ales de Doina Spataru cantareata de muzica usoara iubita de milioane de romani Ce face acum
Ce se mai știe despre Doina Spătaru, artista îndrăgită de publicul din România. Ce ocupație are în prezent, la 75 de ani. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Doina Spătaru, cântăreața de muzică ușoară iubită de milioane de români. Ce face acum mama regretatei Mălina Olinescu, care s-a stins din viață la numai 37 de ani, după ce a căzut de la balconul apartamentului său.

Ce se mai știe despre Doina Spătaru, artista îndrăgită de publicul din România. Ce ocupație are în prezent, la 75 de ani

Ce se mai știe despre Doina Spătaru, artista îndrăgită de publicul din România. Ce ocupație are în prezent, la 75 de ani. A trecut prin numeroase tragedii care au marcat-o. Atât soțul, Boris Olinescu, cât și una dintre cele două fiice au murit în același mod.

ADVERTISEMENT

A reușit să meargă mai departe și să urce pe scenă o vreme destul de îndelungată. A cântat în trupa lui Petre Geambașu, însă odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus a anunțat că renunță la marea sa pasiune.

Îndrăgita cântăreață a Epocii de Aur a decis să nu mai cânte, indiferent de ofertele pe care le primește, subliniind că este fermă și nu este dispusă să se răzgândească. Mama regretatei Mălina Olinescu duce o viață liniștită în prezent.

ADVERTISEMENT

„N-am mai cântat de când mi-am anunțat retragerea. Nu mă mai răzgândesc. De mulți ani voiam să mă retrag, mă bătea gândul, dar colegii mei de trupă mi-au zis că nu-i momentul.

Și așa am mai continuat până în 2019. În 2020, odată cu pandemia, am zis stop. Ei n-au mai insistat”, a declarat cântăreața de muzică ușoară, Doina Spătaru la un moment dat pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Doina Spătaru: ”Îmi doresc doar sănătate și liniște”

„Duc o viață obișnuită în fiecare zi, nimic deosebit. Dorul de scenă va rămâne, este și va fi. Dar iau lucrurile așa cum ar trebui să le iau, cu luciditate. Conștientizez tot ce înseamnă asta și merg mai departe.

Îmi doresc doar sănătate și liniște. La vârsta pe care o am sunt bine, fără a avea vreo problemă deosebită, care să mă îngrijoreze. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, a mai spus Doina Spătaru, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că în prezent nu mai are niciun țel în viață și că nu face nimic special. Cântăreața de muzică ușoară se descurcă cum poate și crede că momentul retragerii de pe scenă a fost inevitabil.

Ar fi vrut să renunțe de multă vreme la muzică, dar i-a fost greu și a amânat această hotărâre până în 2021. Cât despre partea financiară Doina Spătaru a spus că nu a câștigat niciodată sume care să îi asigure bătrânețea.

ADVERTISEMENT
Tags: