Life

Ce s-a ales de Eva Kiss, cântăreața de muzică ușoară iubită de milioane de români. Ce face acum

Cu ce se ocupă Eva Kiss, artista adorată de români. Cum arată de când a părăsit România pentru a-i fi alături soțului său.
22.10.2023 | 13:59
Ce sa ales de Eva Kiss cantareata de muzica usoara iubita de milioane de romani Ce face acum
Cu ce se ocupă Eva Kiss, artista adorată de români. Cum arată de când a părăsit România pentru a-i fi alături soțului său. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Eva Kiss, cântăreața de muzică ușoară iubită de milioane de români. Ce face acum. Vedeta a făcut parte din Generația de Aur alături de Stela Enache, Marina Voica și Adrian Romcescu. A participat la numeroase concursuri naționale și internaționale.

Cu ce se ocupă Eva Kiss, artista adorată de români. Cum arată de când a părăsit România pentru a-i fi alături soțului său

Cu ce se ocupă Eva Kiss, artista adorată de români. Cum arată de când a părăsit România pentru a-i fi alături soțului său, Constantin Radu. A plecat în Danemarca în 1990, la doi ani de când partenerul de viață luase această decizie.

ADVERTISEMENT

Ajunsă la vârsta de 70 de ani, cântăreața se poate considera una dintre cele mai norocoase persoane. Pare că timpul a stat în loc pentru ea, fiind la fel de frumoasă ca atunci când evolua pe scena muzicală românească.

Talentul artistei este neschimbat, dovadă că a fost aplaudată de Regina Margareta a II-a a Danemarcei. A avut succes peste hotare, multe dintre piesele sale, compuse chiar de bărbatul cu care este căsătorită, fiind traduse în daneză.

ADVERTISEMENT

„Am tradus câteva melodii compuse de soțul meu, Constantin Radu care s-au bucurat de succes aici, în Danemarca”, a declarat Eva Kiss la un moment dat, scrie money.ro. Cântăreața este la al doilea mariaj.

„Una din ele a ocupat câteva săptămâni consecutiv locul 1 în topul muzical danez ale principalelor posturi FM din Stevn și Rødovre, două orașe de pe Sjaelland, cea mai mare insulă a Danemarcei.

ADVERTISEMENT

Iar versiunea daneză a melodiei lui Jolt Kerestely -Cântec în tăcere-, se numește Jeg har de Drîmme și se bucură de apreciere”, a completat Eva Kiss, mai arată sursa menționată mai devreme.

Eva Kiss, în prezent
Așa arată cântăreața Eva Kiss în prezent. Sursa foto: alchetron.com / divahair.ro. Colaj: Fanatik

Eva Kiss, printre vocile de referință ale României

Eva Kiss a rămas una dintre vocile de referință ale României, fiind cunoscută pentru interpretările sale. Unele dintre cele mai apreciate melodii cântate de artistă sunt Puterea Dragostei (E scris în stele), Tăcutele iubiri sau Să alergăm prin ploaie.

ADVERTISEMENT

De când locuiește în Copenhaga a revenit de puține ori în țara natală, în schimb a fost invitată adesea de familia regală daneză, care o respectă și o apreciază la adevărata sa valoare. Artista nu păstrează prea multe relații cu cântăreții români.

În plus, Eva Kiss nu este la curent cu muzica românească. În plan personal este căsătorită cu fostul membru al legendarei trupe pop-rock Roșu și Negru, poliinstrumentistul Constantin Radu. Cuplul are două fete, Eva și Alexandra, care nu calcă pe urmele părinților.

Îndrăgita artistă are și un fiu, Andrei, cu care a reușit să reia legătura după 20 de ani, după moartea tatălui acestuia. Primul soț i-a interzis să îl vadă și chiar a amenințat-o că o omoară dacă va face ceva în această privință.

ADVERTISEMENT
Tags: