Life

Ce s-a ales de fiul lui Adrian Enache. Iubitul Iulianei Marciuc l-a dat de gol pe fecior

Ce s-a ales de fiul lui Adrian Enache? Cântărețul a făcut câteva dezvăluiri în premieră despre feciorul său! Și-a ales calea!
09.03.2024 | 19:41
Ce sa ales de fiul lui Adrian Enache Iubitul Iulianei Marciuc la dat de gol pe fecior
Fiul lui Adrian Enache a ales ce vrea să studieze. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc se pare că și-a ales deja cariera și nu are nicio treabă cu ceea ce fac părinții lui. David este un bărbat în toată firea deja, având vârsta majoratului, iar atunci când le-a spus părinților ce își dorește să facă i-a luat prin surprindere.

Ce s-a ales de fiul lui Adrian Enache. A ales să studieze un domeniu neașteptat

Adrian Enache este extrem de mândru de feciorul său, despre care spune că este destul de priceput la fotbal, deși nu a avut ca țel să devină vreun Hagi. Dincolo de pasiunea sa pentru sportul-rege,

ADVERTISEMENT

David e focusat pe tot ce ține de business. A ales să studieze lumea afacerilor departe de țară, după cum a dezvăluit de curând Enache.

Fiul lui Adrian Enache se pregătește să meargă la facultate în Olanda, una din țările preferate de mulți tineri din România, mai ales pentru studiul managementului.

ADVERTISEMENT

Artistul îl susține pe David în tot ce și-a propus să facă. Atât el cât și mama lui, prezentatoarea Iuliana Marciuc, îi vor fi aproape în orice decizie va lua de acum înainte.

„David joacă foarte bine fotbal”

„David joacă foarte bine fotbal. A fost la antrenamentele de acum o săptămână. A dat două-trei goluri frumoase. Băieții l-au primit cu brațele deschise și l-au lăudat.

ADVERTISEMENT

Au spus că promite, că merite să joace și fotbal. La capitolul roluri așteaptă oferte. Am înțeles că se mărește scenariul la serialul în care a mai jucat el. O să vedem ce mai apare”, a declarat Adrian Enache pentru revista Viva!.

Hotărârea lui David de a urma căile business-ului e o adevărată surpriză pentru toată lumea! Asta după ce băiatul a cochetat cu zona actoriei până să stabilească unde să dea la facultate. Lucrurile nu sunt bătute, oricum, în cuie.

ADVERTISEMENT

Ca să ne convingă, Adrian Enache se dă exemplu chiar pe el: e și artist, și fotbalist, plus că are la bază e inginer și a făcut și psihologie-filozofie.

 

ADVERTISEMENT