Life

Ce s-a ales de frumoasa Mbela Nzuzi, prezentatoarea de la B1TV căreia un celebru manelist a vrut să-i cumpere un castel. Cu ce se ocupă acum, după ce nu a mai apărut la TV

Cu ce se ocupă, în prezent, Mbela Nzuzi. Ani la rând, a fost una dintre cele mai faimoase și admirate prezentatoare din România.
16.03.2024 | 15:00
Ce sa ales de frumoasa Mbela Nzuzi prezentatoarea de la B1TV careia un celebru manelist a vrut sai cumpere un castel Cu ce se ocupa acum dupa ce nu a mai aparut la TV
Ce s-a ales de Mbela Nzuzi, una dintre cele mai faimoase prezentatoare de la B1 TV. Sursa foto: Freepik, wowbiz.ro.
ADVERTISEMENT

Mbela Nzuzi a fost una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. Originară din Zair, aceasta are o poveste de viață impresionantă. Unele dintre cele mai importante evenimente din viața ei s-au petrecut datorită meseriei pe care a practicat-o la noi în țară.

Mbela Nzuzi a fost una dintre cele mai faimoase prezentatoare de la B1 TV

Mbela Nzuzi se numără printre femeile curajoase care au vrut să înceapă viața de la zero, într-o țară străină. Prezentatoarea de la B1TV a ajuns în România după ce s-a refugiat politic. Înainte de a trăi la noi în țară, aceasta a locuit ani buni în Franța. Însă, pentru ea, România a fost o țară plină de surprize.

ADVERTISEMENT

Publicul român o cunoștea datorită emisiunii pe care o prezenta a B1TV. Pentru unii dintre invitații săi, aceasta nu a fost o simplă prezentatoare. Mbela Nzuzi i-a fermecat pe mulți dintre interlocutorii ei atât de tare, încât unii au fost dispuși să facă totul pentru ea.

Într-un inteviu mai vechi pe care l-a acordat revistei Tango, Mbela Nzuzi a povestit cum au decurs anii de carieră pentru ea. Unele întâmplări cu invitații ei sunt de neuitat, așa că vedeta și le-a amintit cu drag și cu amuzament.

ADVERTISEMENT

Dată fiind meseria pe care a avut-o, vedeta de la B1 TV a fost pusă în conjuncturi comune cu unii dintre cei mai cunoscuți și mai râvniți bărbați din România. Mbela Nzuzi a povestit că a interacționat cu Gigi Becali, cu Cătălin Botezatu, cu Țânțăreanu sau chiar cu Nicolae Guță. De toți o leagă anumite amintiri, mai ales de manelistul Nicolae Guță.

Frumoasa prezentatoare i-a picat cu tronc lui Nicolae Guță

Fără să se ascundă, Mbela Nzuzi a recunoscut că mereu i-a plăcut să aibă o discuție relaxată cu invitații. Așa, a ajuns să fie pe placul tuturor, iar unii dintre ei ar fi fost în stare să facă orice pentru a o cuceri.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la B1 TV și-a amintit că, la un moment dat, i-a picat cu tronc lui Nicolae Guță. Manelistul ar fi fost dispus, la vremea respectivă, să renunțe la orice parteneră de dragului Mbelei. Ba mai mult, pentru a o convinge că vrea să fie cu ea, Guță era dispus să îi cumpere un castel.

”Guță a fost tare de tot! Glumeam cu el, îi spuneam că e macho man. L-am întrebat cum de e singur și mi-a răspuns că n-ar mai fi singur daca aș accepta să fiu a lui. Ba chiar că mi-ar da cadou un castel întreg!”, a spus Mbela pentru revista Tango, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Mbela a recunoscut că și restul invitaților au avut mereu o interacțiune specială cu ea. Gigi Becali, în ciuda faptului că este un personaj expansiv, niciodată nu a fost dur cu prezentatoarea, ba chiar era singura din echipă căreia îi zâmbea.

De mai bine de 10 ani, de frumoasa prezentatoare nu s-a mai auzit nimic. Potrivit unor surse, aceasta ar fi plecat din România și s-a mutat în Franța. Acolo, Mbela Nzuzi nu a mai vrut să activeze tot în televiziune. Fosta prezentatoare își dedică timpul participării la diverse seminarii spirituale.

ADVERTISEMENT