Life

Ce s-a ales de Gabriela Spanic, celebra actriță adorată de foarte mulți români. E de nerecunoscut la 50 de ani

Ce se mai știe despre Gabriela Spanic, vedeta din telenovelele iubite de multă lume. Este complet schimbată la 50 de ani.
10.01.2024 | 22:10
Ce sa ales de Gabriela Spanic celebra actrita adorata de foarte multi romani E de nerecunoscut la 50 de ani
Ce se mai știe despre Gabriela Spanic, vedeta din telenovelele iubite de multă lume. Este complet schimbată la 50 de ani. Sursa foto: cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Gabriela Spanic, celebra actriță adorată de foarte mulți români. E de nerecunoscut la 50 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în decembrie 2023. E cu totul altă persoană față de cea de pe micile ecrane.

Ce se mai știe despre Gabriela Spanic, vedeta din telenovelele iubite de multă lume. Este complet schimbată la 50 de ani

Ce se mai știe despre Gabriela Spanic, vedeta din telenovelele iubite de multă lume. Este complet schimbată la 50 de ani. Protagonista din La Usurpadora a trecut printr-o transformare uriașă în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a fost observat și de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Îndrăgita actriță, cunoscută în prezent în mediul online, sub numele de Gaby Spanic, arată foarte diferit după ce a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni.

Până acum a suferit mai multe operații estetice. Presa din Venezuela susține că ar avea acid hialuronic în buze și în pomeți. De asemenea, și-a mărit posteriorul și a recurs la implanturi mamare, însă rezultatul nu este tocmai cel dorit.

ADVERTISEMENT

Toate aceste intervenții i-au schimbat complet înfățișarea. La 50 de ani Gabriela Spanic nu mai amintește aproape deloc de actrița care încânta milioane de telespectatori cu rolurile din telenovelele în care apărea.

În plus, apelează adesea la filtre atunci când postează diverse imagini și filmări pe conturile sale de socializare. Unii internauți au îndrăznit să o întrebe ce și-a făcut, doar că actrița a cerut discreție pentru deciziile luate legat de corpul său.

ADVERTISEMENT
Gabriela Spanic, la 50 de ani
Așa arată actrița Gabriela Spanic la 50 de ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gabriela Spanic, adepta operațiilor estetice

Gabriela Spanic a recunoscut întotdeauna că este adepta operațiilor estetice. Actrița obișnuiește să își facă adesea retușuri estetice, în special la nivelul feței, declarându-se pro acestor schimbări pe care le face de câțiva ani.

A vorbit mereu deschis despre procedurile pe care și le-a făcut. A corectat și alte lucruri legat de aspectul fizic, mai ales după ce a slăbit după un show de televiziune. Și-a întins pielea, un medic estetician confirmând această intervenție.

ADVERTISEMENT

„Mă face mai frumoasă decât sunt”, a scris Gabriela Spanic în online la momentul respectiv, conform infobae.com. „Îi vom mări puțin talia, îi vom face un mic lifting al feselor și vom folosi tehnologia pentru a-i strânge pielea”, a spus chirurgul.

ADVERTISEMENT
Tags: