Life

Video. Gabriela Spanic, confesiune tulburătoare în podcastul lui Lucian Viziru: “Au încercat să ne omoare”

Gabriela Spanic a făcut o mărturie legat de momentele neplăcute prin care a trecut în urmă cu circa 12 ani. Actrița din Uzurpatoarea a vorbit despre tentativa de omor asupra fiului său.
16.05.2022 | 16:33
Video Gabriela Spanic confesiune tulburatoare in podcastul lui Lucian Viziru Au incercat sa ne omoare
Gabriela Spanic, mărturie dureroasă. Ce i-a spus lui Lucian Viziru despre otrăvirea fiului său. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut dezvăluiri despre perioada în care fosta sa asistentă, Maria Celeste Fernandez, a otrăvit mai mulți membrii ai familiei sale, printre care se numără mama sa și băiatul ei, care atunci avea circa 2 ani.

Gabriela Spanic, mărturie dureroasă. Ce i-a spus lui Lucian Viziru despre otrăvirea fiului său

Gabriela Spanic a făcut o confesiune tulburătoare în podcastul lui Lucian Viziru, cu care este bună prietenă. Celebra actriță a scos la iveală cel mai trist moment din viața sa, când fiul său a fost la un pas să-și piardă viața.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta supranumită regina telenovelelor a scos la iveală și momentul care i-a bucurat sufletul. Este vorba de venirea pe lume a băiatului ei, Gabriel de Jesus, care în prezent are vârsta de 13 ani.

„Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omor.

ADVERTISEMENT

Dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață.

Cel mai fericit moment a fost atunci când mi-am luat copilul în brațe, pe Gabriel de Jesus, care acum are 13 ani. Fiul meu este dragostea vieții mele. Faima e dificilă, sunt mulți care urcă, unii sunt buni, alții sunt răi.

ADVERTISEMENT

Sunt și unii care te pot răni, dacă nu ești solid din punct de vedere spiritual”, s-a confesat Gabriela Spanic în podcast-ul moderat de Lucian Viziru pe Youtube.

Gabriela Spanic, despre visul său

În altă ordine de idei, îndrăgita actriță a dezvăluit care este dorința sa cea mai mare în prezent. Vedeta visează să facă un film și să deschidă un restaurant în care să le pregătească oamenilor propriilor sale rețete.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gabriela Spanic și-ar dori să trăiască undeva liniștită, lângă mare. Artista în vârstă de 48 de ani se gândește să se stabilească în Venezuela, în Los Roques, unul din primele patru cele mai mari arhipelaguri din lume.

ADVERTISEMENT