Life

Ce s-a ales de Geanina Ilieș de când nu a mai apărut la Pro TV. Fosta prezentatoare are viața pe care și-a dorit-o

Ce face Geanina Ilieș după ce a încheiat contractul cu Pro TV. Frumoasa brunetă are o ocupație care o împlinește pe deplin.
11.10.2022 | 09:51
Ce sa ales de Geanina Ilies de cand nu a mai aparut la Pro TV Fosta prezentatoare are viata pe care sia dorito
Ce face Geanina Ilieș după ce a încheiat contractul cu Pro TV. Are o ocupație care o împlinește pe deplin. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de fosta prezentatoare de când nu a mai apărut la Pro TV. Vedeta în vârstă de 37 de ani are viața pe care și-a dorit-o dintotdeuna, după ce aproximativ 16 ani a făcut parte din echipa trustului din Pache Protopopescu.

Ce face Geanina Ilieș după ce a încheiat contractul cu Pro TV. Are o ocupație care o împlinește pe deplin

Geanina Ilieș a renunțat la contractul cu Pro TV, unde în ultima perioadă a fost gazda emisiunii Hai să fim super. Show-ul i-a avut protagoniști pe sportivii de top din România, însă acum vedeta se concentrează pe altceva.

ADVERTISEMENT

Are propria afacere de mulți ani, frumoasa brunetă dorindu-și să se concentreze mai mult pe aspectele din viața personală. Schimbările sunt importante pentru vedetă, care știe ce vrea să facă mai departe.

„Cel puțin în perioada asta sunt într-o schimbare la nivel psihic. Cred că toți trecem după o anumită vârstă prin asta, începem să gândim altfel, nu știu, cred că ne maturizăm!

ADVERTISEMENT

Știm exact ce vrem de la viață! Începem să ne iubim mai mult, ne respectăm mai mult și începem să prioritizăm toate lucrurile pe care le vrem pentru noi.

Acum îmi doresc sănătate, liniște sufletească, că, în rest, mi le fac eu pe toate!”, a mărturisit Geanina Ilieș la un eveniment monden, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Geanina Iliș, gazda unor emisiuni de la Pro TV

Geanina Ilieș a lucrat circa 16 ani cu Pro TV, post de televiziune unde a fost gazda unor emisiuni celebre. Printre acestea se numără: Gospodar fără pereche, show unde a înlocuit-o pe impresara Anamaria Prodan.

A moderat și emisiunea Ferma și a interpretat mai multe roluri în filme și seriale, cum ar fi: Cu un pas înainte, Summer Holiday, Hellhounds sau Contra timp 2. Actoria a jucat un rol important în viața frumoasei brunete.

ADVERTISEMENT

În plan personal, Geanina Ilieș are un fiu pe nume Patrick, în vârstă de 16 ani, de care este mândră și cu care postează frecvent imagini în social media.

ADVERTISEMENT