Life

Ce s-a ales de Ghiță Ciobanul, la 10 ani de la celebra reclamă. Ce face acum, după ce nu a mai apărut la TV

Cu ce se ocupă Ghiță Ciobanul, la 10 ani de când a apărut într-un renumit spot publicitar. Ce meserie are oierul din Jina.
12.10.2023 | 19:15
Ce sa ales de Ghita Ciobanul la 10 ani de la celebra reclama Ce face acum dupa ce nu a mai aparut la TV
Cu ce se ocupă Ghiță Ciobanul, la 10 ani de când a apărut într-un renumit spot publicitar. Ce meserie are oierul din Jina. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Ghiță Ciobanul, la 10 ani de la celebra reclamă. Ce face acum, după ce nu a mai apărut la TV. Oierul pe numele său real Gheorghe Dănulețiu se dedică în totalitate familiei, dar și ocupației sale preferate.

Cu ce se ocupă Ghiță Ciobanul, la 10 ani de când a apărut într-un renumit spot publicitar. Ce meserie are oierul din Jina

Cu ce se ocupă Ghiță Ciobanul, la 10 ani de când a apărut într-un renumit spot publicitar. Ce meserie are oierul din Jina, județul Sibiu. Bărbatul care a devenit cunoscut în anul 2013 a intrat într-un con de umbră.

ADVERTISEMENT

Și-a încercat norocul cu o afacere în București, dar drumurile lungi de la Cluj până în Capitală l-au făcut să renunțe la visul său. Business-ul din sectorul 4 îi aducea bani, însă programul încărcat l-a făcut să pună lacătul.

În prezent, are o fermă de animale situată între Zalău și Cluj. Are peste o mie de oi care îi ocupă tot timpul. Bărbatul de 38 de ani consideră că aceasta este meseria care i se potrivește mănușă și la care nu va renunța prea curând.

ADVERTISEMENT

„În reclame mai joc dacă mi se potrivește un rol. dar nu mă duc să fac orice, doar ce îmi convine. Eu am activitatea mea, meseria mea de bază este oieritul”, a declarat Ghiță Ciobanul în luna martie pentru click.ro.

Ghiță Ciobanul, prădat de hoți, la stână

În luna iunie Ghiță Ciobanul a fost nevoit să sune la numărul de urgență 112 după ce i-au dispărut mai multe oi de la stână. Potrivit Agrointel, furtul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7, paguba ridicându-se la valoarea de peste 3.600 de lei.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au anunțat că au găsit vinovații într-un timp destul de scurt. Este vorba de 2 bărbați din comuna Dragu, județul Sălaj, în vârstă de 21, respectiv 28 de ani. Ambii sunt anchetați pentru furt calificat.

Ghiță Ciobanul, un familist convins

Ghiță Ciobanul, devenit cunoscut după o reclamă din 2013, este un familist convins. Și-a întâlnit partenera de viață în timp ce se afla cu oile la păscut în zona Zalăului. S-au căsătorit după numai 2 ani de relație.

ADVERTISEMENT

A știut încă din prima clipă că femeia este sufletul său pereche. I-a cerut instant numărul de telefon și au început să comunice. Prima întâlnire a fost chiar la ea acasă. Andreea este cea care i-a dăruit și doi copii, Andrei și Georgi.

„Mereu este alături de mine și ne susținem unul pe celălalt”, a mai spus oierul pentru aceeași sursă. Ghiță Ciobanul este foarte atent cu soția sa căreia îi oferă constant buchete de flori și mărțișor de 1 Martie.

ADVERTISEMENT