Life

Ce s-a ales de Janine Sârbu, fotomodelul adorat de milioane de români în anii 90. Ce face acum fosta soție a lui Adrian Sârbu, de când nu mai apare la TV

Ce se întâmplă cu Janine Sârbu. A fost fotomodelul anilor 90 și întreaga Românie îi admira frumusețea. Ce face acum
27.08.2023 | 18:00
Ce sa ales de Janine Sarbu fotomodelul adorat de milioane de romani in anii 90 Ce face acum fosta sotie a lui Adrian Sarbu de cand nu mai apare la TV
Ce s-a ales de Janine Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

O poveste mai puțin cunoscută din România, una pe care puțini și-o mai amintesc. În anii ’90, strălucea ca o adevărată divă. Toți bărbații își întorceau privirile după ea ori de câte ori apărea pe stradă. Nimeni nu putea concura cu farmecul său.

Ce s-a ales de frumoasa Janine Sârbu

Iar acum, la vârsta de 55 de ani, nu îi merge rău deloc. Se învârte în lumea selectă a Parisului, orașul în care a locuit de aproape două decenii împreună cu fiica sa

ADVERTISEMENT

Așadar, vă mai aduceți aminte pe Janine Sârbu, cunoscută și sub numele de Eugenia Ștefan? Ea a fost una dintre cele mai seducătoare fotomodele din anii ’90, aici în țara noastră. Fosta parteneră de viață a faimosului Adrian Sârbu era vedeta aflată în lumina reflectoarelor din toate colțurile. Arta sa era arta de a cuceri.

Janine Sârbu exersa cu pricepere arta seducției asupra oricărui bărbat care-i atrăgea atenția. Și nici acum, după decenii bune, renumitul fotomodel nu lasă garda jos. Recent, fosta soție a lui Adrian Sârbu a împărtășit câteva imagini pe rețelele sociale, imagini care atestă că încă păstrează o formă fizică excelentă.

ADVERTISEMENT

Pare că Janine Sârbu a sfidat efectele trecerii timpului. Diva stă alături de Janice-Arianne, fiica sa, născută din legătura cu magnatul televiziunii, într-un apartament ce a fost cândva locuința actriței și cântăreței Marlene Dietrich.

Renumele său pare să nu fi suferit schimbări semnificative. Aspectul ei rămâne la fel – păr șaten, ondulat… Trăsăturile armonioase care au propulsat-o în lumea modei strălucesc și astăzi, o dovadă că natura a fost generoasă cu ea.

ADVERTISEMENT

Janine Sârbu a fost colegă de generație cu Romanita Iovan, Dana Săvuică, Melek Amet și Cătălin Botezatu. Se cunoaște faptul că a avut o relație de durată cu Adrian Sârbu. Totuși, înainte de el, ea a fost implicată și în alte iubiri cu Florin Segărceanu, Florin Răducioiu și Dan Chisu.

În 1997, a luat decizia să se căsătorească cu Adrian Sârbu, o ceremonie în care nași au fost Mircea Geoană și partenera sa. În 2003, Janine și Adrian Sârbu au ajuns la concluzia că fiecare ar merge mai bine pe propriul drum în viață. Astfel, au divorțat. Fotomodelul a primit o casă, o mașină și 11 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

După ce s-a stabilit în capitala Franței, Janine Sârbu a explorat mediul afacerilor. Diverse surse au menționat că celebrul fotomodel a încercat să-și revitalizeze cariera prin a deveni designer. Ea a deschis mai multe magazine – unul în Paris și două în Cannes. Nu a mers totul perfect, aceasta fiind nevoită să închidă în cele din urmă sucursalele.

ADVERTISEMENT