Life

Ce se mai întâmplă cu Kassandra, fetița înfiată de Iosif și Dana Rotariu, după cele 50 de operații suferite: „Sunt mândru de ea”

Kassandra, fata înfiată de Iosif Rotariu și Dana urmează să ajungă din nou pe masa de operație. Ar putea fi ultima intervenție chirurgicală!
02.10.2022 | 14:30
Ce se mai intampla cu Kassandra fetita infiata de Iosif si Dana Rotariu dupa cele 50 de operatii suferite Sunt mandru de ea
Iosif și Dana Rotariu, alături de fata lor, Kassandra. Foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Kassandra, fetița înfiată de fostul fotbalist Iosif Rotariu împreună cu nevasta sa, Dana, a trecut prin clipe groaznice de mică. Diagnosticată cu osteomielită, o afecțiune gravă care distruge articulațiile, tânăra a fost supusă încă din copilărie la 50 de intervenții chirurgicale, iar recuperarea nu e 100% făcută nici acum.

Fata lui Iosif Rotariu are 17 ani și învață bine

În vârstă de 17 ani, Kassandra a început să vadă cum e să trăiască normal, mulțumită părinților ei, care o iubesc ca pe ochii din cap. Fata lui Rotariu a avut o copilărie de coșmar, cea care i-a făcut zilele amare fiind chiar bunica ei.

ADVERTISEMENT

A fost aruncată de pe geam, arsă cu țigara și i s-a turnat și acid sulfuric pe față, printre ele. Cu sprijin de la Dumnezeu, Kassandra a început o viață nouă alături de familia adoptivă, iar azi își vede de studii, fiind elevă la liceu (n.r. Liceul Shakespeare).

Iosif Rotariu a povestit ce se mai întâmplă cu fiica lui, dezvăluind ca în perioada următoare va fi supusă unei alte operații, la picior.

ADVERTISEMENT

„Kassandra este bine acum. Este la școală, merge în fiecare zi, ultima sa medie generală a fost de 9,64.

Sunt tare mândru de ea. Acum așteptăm luna noiembrie, pentru că trebuie să meargă la un control în Franța și să vedem ce spun medicii, dacă o să îi pună proteza definitivă la piciorul stâng sau nu”, a declarat Iosif Rotariu pentru ziarul Click!.

ADVERTISEMENT

Va fi operată din nou, la picior

Ex-fotbalistul a mai zis că a pierdut deja șirul operațiilor prin care a trecut fata lui. A spus, totodată, că speră că de data aceasta întregul chin să se termine pentru adolescentă.

„Totul în funcție de ce zic analizele. Asta pentru că piciorul trebuie să se oprească din creștere. Vedem la fața locului. Nici nu mai știu a câta operație este.

ADVERTISEMENT

Cred că a 50-a intervenție. Sincer, vreau să vă zic că am pierdut și numărul lor”, a completat Rotariu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT