Life

Ce s-a ales de Marius Țeicu, celebrul compozitor de muzică ușoară iubit de milioane de români. Suferința prin care trece, după ce și-a pierdut unica fiică. „O mai și visez din când în când”

Au trecut șase ani de când Marius Țeicu a pierdut-o pe fiica lui. Cum s-a schimbat viața celebrului compozitor după moartea Patriciei
10.12.2023 | 14:17
Ce sa ales de Marius Teicu celebrul compozitor de muzica usoara iubit de milioane de romani Suferinta prin care trece dupa ce sia pierdut unica fiica  O mai si visez din cand in cand
Au trecut șase ani de când Marius Țeicu și-a pierdut fiica. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marius Țeicu este unul dintre compozitorii care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Ani la rând, acesta a oferit cele mai frumoase piese artiștilor cu care a lucrate, unele dintre ele fiind nemuritoare. Din păcate, acesta a devenit din ce în ce mai retras după drama pe care a suferit-o.

Marius Țeicu nu va putea trecer niciodată peste pierderea fiicei sale, Patricia

Pentru un părinte, nu există suferință mai mare decât aceea de a-și pierde propriul copil. În 2023, s-au împlinit 6 ani de când Marius Țeicu a pierdut-o pe fiica sa, Patricia. Drama a fost atât de mare, încât compozitorul s-a retras din lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Înainte de tragedia care i-a marcat profund viața, Marius Țeicu a fost unul dintre cei mai activi compozitori muzicali. Printre artiștii care apelau mereu la el cu încredere se numără Corina Chiriac, Angela Similia, dar și mulți alții.

Pentru compozitorul Marius Țeicu, ideea că fiica lui nu mai este în viață a fost una dintre cele mai puternice lovituri pe care a primit-o, vreodată. Deși era conștient că nimic nu va mai fi la fel pentru el, se pare că, totuși, ceva l-a luat prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Acum ceva timp, marele compozitor recunoștea pentru cancan.ro că niciodată nu a crezut că va renunța la muzică. Moartea Patriciei l-a făcut să nu își mai dorească să compună sau să scrie piese.

Compozitorul s-a văzut nevoit să renunțe la marea lui pasiune pentru muzică

În ciuda faptului că nu duce lipsă de inspirație, nu mai are aceeași chemare către acest domeniu. Decizia lui Țeicu de a se retrage din activitate a fost un adevărat șoc pentru cei care lucrau cu el.

ADVERTISEMENT

Mulți au crezut că este doar o alegere de moment și că lucrurile vor reveni la normal. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Drept dovadă, au trecut ani buni de când acesta nu s-a mai așezat la masa de compus piese.

Și, totuși, Marius Țeicu a reușit să vadă și partea plină a paharului. Înainte ca fiica lui să moară după lupte grele cu leucemia, Țeicu a compus 500 de piese, iar unele dintre ele îi alină dorul de marea lui pasiune.

ADVERTISEMENT

”Încă o simt lângă mine. O mai și visez din când în când. Știu că Patricia este îngerul nostru și, atunci când mai avem necazuri, ne ajută de acolo, de Sus. Mă rog la ea, uneori, o simt lângă mine, știu că ne veghează”, a spus compozitorul, potrivit gândul.ro.

Moartea fiicei sale l-a schimbat radical pe faimosul compozitor. De când Patricia s-a stins din viață, Marius Țeicu nu și-a mai aniversat niciodată ziua de naștere. Singurele persoane care îi mai pun un zâmbet pe față sunt nepoții lui.

ADVERTISEMENT