Life

Ce s-a ales de Relu Pănescu, unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România. Ce face acum

Ce se mai știe despre Relu Pănescu, unul dintre Războinicii contestați de la Survivor România. Care este ocupația lui în prezent.
11.11.2023 | 18:16
Ce sa ales de Relu Panescu unul dintre cei mai controversati concurenti de la Survivor Romania Ce face acum
Ce se mai știe despre Relu Pănescu, unul dintre Războinicii contestați de la Survivor România. Care este ocupația lui în prezent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Relu Pănescu, unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România. Ce face acum. Cel mai în vârstă candidat din Republica Dominicană a fost politician, dar și-a îndreptat atenția spre alt domeniu de activitate.

Ce se mai știe despre Relu Pănescu, unul dintre Războinicii contestați de la Survivor România. Care este ocupația lui în prezent

Ce se mai știe despre Relu Pănescu, unul dintre Războinicii contestați de la Survivor România. Care este ocupația lui în prezent, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a întors la familia sa, în orașul Arad.

ADVERTISEMENT

Bărbatul este o prezență constantă pe rețelele de socializare, unde are o comunitate mică care îi urmărește activitatea după participarea în competiția sportivă moderată de Daniel Pavel. A fost deputat PSD și continuă să susțină partidul și după ieșirea din politică.

Lucrează în domeniul afacerilor și este antreprenor de câțiva ani. În plan personal, în luna septembrie a aniversat 7 ani de la căsătoria cu aleasa inimii sale, Cerasela. Cu această ocazie a transmis un mesaj inedit.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a descris ziua ca fiind una specială, cu o încărcătură emoțională foarte mare. Relu Pănescu a vorbit despre iubirea pe care i-o poartă soției sale, care i-a dăruit și o fetiță, Alessia – Elena.

Relu Pănescu de la Survivor România, dedicat familiei sale

„În urmă cu 7 ani de zile am fost binecuvântați de Dumnezeu prin Taina Sfintei cununii, iar de atunci, prin dragostea care ne-o purtăm zi de zi, neîncetat, am primit prin Harul Divin, o întruchipare a iubirii noastre, pe scumpa noastră fetiță, Alessia – Elena.

ADVERTISEMENT

Căsătoria este cel mai frumos lucru ce se poate întâmpla în viața unui cuplu, căci nimic nu este mai frumos decât să înaintezi în vârstă alături de persoana pe care ai ales-o în urmă cu câțiva ani.

Nu contează cu adevărat ce ai în viață, ci pe cine ai alături când treci prin viață.
Îmi doresc ca drumul vieții să se scurgă încet și lin și în el să se oglindească cel mai fericit destin”, a transmis fostul Războinic pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Relu Pănescu subliniază că trăiește o frumoasă poveste de dragoste care devine mai intensă cu fiecare an care trece. Își dorește ca iubirea lui să înflorească zi de zi în sufletul său, cât și al soției sale, Cerasela.

Fostul participant de la Survivor România este dedicat familiei sale care l-a susținut necondiționat în perioada în care a fost plecat în Republica Dominicană. Fostul concurent de la Pro TV s-a bucurat din plin de experiență, mai ales că îi plac mult vacanțele.

ADVERTISEMENT