Life

Interviu cu Relu Pănescu, cel mai în vârstă fost concurent de la Survivor România: „A fost aventura vieții mele”

Relu Pănescu, eliminat de la Survivor în ediția din 19 aprilie 2022, spune că pentru el, competiția a fost aventura vieții sale. Fostul deputat a fost cel mai în vârstă concurent.
30.04.2022 | 10:07
Interviu cu Relu Panescu cel mai in varsta fost concurent de la Survivor Romania A fost aventura vietii mele
La 50 de ani, Relu Pănescu și-a testat limitele la Survivor. Sursa foto: Pro TV.
ADVERTISEMENT

Relu Pănescu, cel mai în vârstă concurent de la Survivor, a fost eliminat în ediția din 19 aprilie 2022 și spune că s-a simțit incredibil de bine în competiția aceasta.

Relu Pănescu, cel mai în vârstă concurent de la Survivor: ”M-am simțit fantastic”

Fostul deputat PSD, Relu Pănescu a trăit la maxim experiența Survivor din jungla Republicii Dominicane. Într-un interviu pentru FANATIK, acesta face dezvăluiri despre felul în care a trăit această competiție și cum a fost privit de familia sa. Cel mai în vârstă concurent de la Survivor a mărturisit și ce anume i-a fost cel mai greu.

ADVERTISEMENT

Cum v-ați simțit la Survivor?

– Survivor, pentru mine, a fost aventura vieții mele, m-am simțit fantastic, minunat, incredibil, este de fapt greu de descris în cuvinte. Este un cumul de sentimente, de simțuri, am trăit acele clipe, momente, zile petrecute acolo, departe de familie, de cei dragi, în inima din jungla Republicii Dominicane, la intensitate maximă, ceva de neegalat până în prezent.

Ați fost cel mai mare concurent ca vârstă. Nu v-ați temut?

– Într-adevăr, am fost cel mai în vârstă concurent prezent în competiția, aventura SURVIVOR ROMÂNIA 2022, dar acest lucru nu m-a făcut să-mi fie teamă de cineva sau de ceva anume, nu am frică de nimeni și nimic, nu am fobii, sunt în esență un neînfricat.

ADVERTISEMENT

”Cel mai greu lucru a fost lipsa mâncării”

Ce a fost cel mai greu?

– Cel mai greu lucru a fost lipsa mâncării, lipsa posibilității de a te hrăni. Cu toții știm că în viață sunt câteva lucruri esențiale fără de care nu putem trăi, și anume aerul, apa și mâncarea.

Ați mai participa?

– Cu certitudine m-aș gândi de zece ori înainte, acum, după ce știu exact la ce anume să mă aștept. Înainte de prezența mea fizică, concretă acolo, mi-am imaginat, am presupus, total eronat, a fost peste așteptările mele, înzecit. Realitatea bate filmul.

ADVERTISEMENT

Pentru familie este un erou

Aveți o soție frumoasă. Ea ce a spus despre participarea dvs la Survivor?

– Într-adevăr, soția mea este cea mai frumoasă femeie din lume, bineînțeles după fetele mele. Reacția soției mele, după participarea mea la SURVIVOR ROMÂNIA 2022, a fost memorabilă, a specificat că pentru ea, pentru întreaga familie sunt un erou.

Cum v-au așteptat cei dragi acasă?

– Wow, am fost așteptat de cei dragi acasă într-un mod inedit, aparte, unic. În momentul în care am intrat cu mașina pe stradă, în fața casei m-au așteptat alături de tatăl meu, nașii, prieteni, vecini, erau cu stegulețe tricolore în mână, fluturându-le, cu un banner pe care era inscripționat: Bine ai venit acasă, tigrul Relu Pănescu.

ADVERTISEMENT

Erau amplasate niște mese pe care se aflau sticle cu șampanie, sucuri, cafea, mi-au scandat numele, iar în momentul în care am coborât din mașină ne-am îmbrățișat, ne-am pupat, am ciocnit un pahar de băutură, am mulțumit din suflet tuturor pentru tot. Sincere felicitări lor, un mare bravo și aplauze pentru modul exemplar în care m-au întâmpinat.

Fetițele sale sunt totul pentru el

Plănuiți să plecați alături de soție și fetiță undeva în vacanță?

– Da, vreau să solicit ofertă de vacanță pentru Turcia, de la o agenție turistică pentru două săptămâni, în perioada Iunie – Septembrie 2022.

Aveți o fetiță superbă! Cum a trăit ea plecarea dvs la Survivor?

– Eu nu am una, ci două fete. Ambele sunt pentru mine ce am mai scump pe lume, ele sunt viața mea. Fetița cea mică, Alessia – Elena (3 ani și 10 luni), a trăit fiecare clipă, fiecare moment alături de soția mea / mama ei, la intensitate maximă, cu sufletul la gură, cu emoții de nedescris, încurajându-mă de fiecare dată și strigând ,,haide tati’’.

Din păcate, cu părere de rău, nu pot spune nimic referitor la felul cum a trăit fata mea cea mare, Vanessa – Maria (18 ani și 10 luni), plecarea mea la SURVIVOR ROMÂNIA, pentru că nu am reușit să vorbesc personal cu ea.

În 2021 și-a închis o firmă

Cum ați resimțit întreaga perioadă de pandemie?

– Pandemia pentru mine a fost la fel ca pentru toată lumea, în cursul anului trecut am fost nevoit să-mi închid o firmă. Asta-i viața, merge înainte cu bune, cu mai puțin bune, cu urcușuri, cu coborâșuri, timpul nu se oprește niciodată în loc. Trebuie întotdeauna să găsești cele mai bune soluții pentru a supraviețui.

Ce vă doriți în viitorul apropiat?

– Înainte de toate, cel mai mult îmi doresc sănătate pentru toți membrii familiei, iar ca planuri de viitor să reușesc să concretizez câteva proiecte pe care le am în vedere.

 

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români