Life

Destinația favorită a vedetelor de la noi! Are plajă perfectă, condiții de vis și e la 4 ore de București

Vedetele de la noi s-au mutat pe litoralul bulgăresc, acolo unde găsesc condiții de top fără să fie nevoite să călătorească cu avionul
20.07.2023 | 15:30
Vedetele se înghesuiesc să își facă vacanța în Bulgaria / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cod roșu de vedete pe litoralul bulgăresc. 750.000 de români își petrec vacanța pe malul Mării Negre în Bulgaria. Și dacă înainte era considerată o destinație pentru cei cu bugete mai reduse, lucrurile s-au schimbat în ultimii ani. În 2019, chiar înainte de pandemie, s-au deschis câteva hoteluri de lux la vecinii de peste Dunăre.

Vedetele de la noi au dată năvală pe litoralul bulgăresc

Cum în ultimii ani au fost restricții de circulație către țările unde VIP-urile de la noi obișnuiau să își petreacă concediile, iar Bulgaria, ca să-și mențină turismul, i-a lăsat pe români vara fără restricții, aceștia au descoperit aceste locații care le asigură tot confortul, la doar câteva ore de mers cu mașina de București.

ADVERTISEMENT

Unul dintre hotelurile cele mai cunoscute este HVD Reina del Mar, 5 stele, Ultra All Inclusive, din Obzor, care s-au concentrat în ultimii ani pentru a fi foarte puternici pe piața românească.

Practic, la acest hotel se vorbește românește, majoritatea turiștilor sunt de la noi din țară și chiar și spectacolele sunt create pentru români. Iar vedetele de la noi au ales această locație situată la doar 4 ore de mers cu mașina de București și turiștii se pot întâlni cu ele în hotel.

ADVERTISEMENT

HVD Reina del Mar 5 stele, dar și HVD Miramar, 4 stele, ambele în stațiunea Obzor, oferă reducere specială pentru această vară cu codul HVD23 pe site-urile oficiale.

Doinița Oancea, Dana Săvuică și Carmen Negoiță tocmai s-au întors din Bulgaria

Dana Săvuică și Carmen Negoiță tocmai s-au întors de la HVD Reina del Mar. Acestea au făcut fotografii pe malul piscinei care le-ar face invidioase chiar și pe femeile de 20 de ani. Ambele arată fabulos la vârsta lor.

ADVERTISEMENT

Doinița Oancea a fost și ea zilele trecute la Reina del Mar și le-a arătat urmăritorilor ei pe rețelele de socializare cum se distrează și se bronzează la piscinele hotelului, arătându-și formele de invidiat.

Laura Cosoi a fost și ea anul trecut la Reina del Mar

”Dacă mă întrebai acum câțiva ani dacă voi alege pentru vacanța de vară Bulgaria într-un resort all inclusive, aș fi râs în hohote. Nu că ar fi neapărat ceva greșit în alegerea această, dar mi s-ar fi părut că am mult mai mult de descoperit în lumea asta mare și nu e cazul să mă limitez la o vacanță în vecini.

ADVERTISEMENT

Dar nevoia ne-a făcut să ne adaptăm și să privim vacanțele cu alți ochi, care să „judece” mai puțin. Am primit recomandarea de a merge la HVD Reina del Mar, un resort în conformitate cu nevoile noastre. Dat fiind că Lara este mică, am vrut să evităm zborurile pe timp de vară și ne-am orientat repede spre Bulgaria.

Mihai Morar și Carmen Brumă s-au distrat în Bulgaria

Pe lângă faptul că există o mulțime de variante pentru copii, mâncare chiar și pentru perioada diversificării la bebeluși, bio, gluten free, parc de joacă, cu tobogane în apă, animatori și spectacole, plajă cu distanță mare între șezlonguri, marea plăcută, varietate de piscine, o varianta foarte faină este și pentru noi, părinții. Mă refer la restaurante fine dining, golden hour, trasee pentru biciclete, cafea că la carte, concerte și un spa cu terapeuți impresionant de bine pregătiți”, a povestit Laura Cosoi pe rețelele de socializare despre concediul său de anul trecut de la Reina del Mar.

Mihai Morar a fost și el încântat. ”Nu credeam că voi găsi tocmai în Bulgaria o Mare Neagră limpede și calmă, kilometri întregi de plajă doar cu nisip delicat și oameni pe care, da, soarele de la răsărit îi face nu doar mai luminoși, dar și mai buni”, a povestit vedeta radio Zu.

”Hotelul HVD Reina del Mar e dotat cu tot ce are nevoie o familie cu copii, de la piscine încălzite, atât în interior cât și afară, la locuri de joacă (unde îi supraveghează animatorii și țin legătură cu părintele prin telefon), spa, plajă, sala de fitness, restaurante cu mâncare pt toate gusturile în sistem all inclusive!”, povestește și Carmen Brumă.

Gașca Zurli, pentru prima dată în Bulgaria, 4 spectacole în această vară

Cea mai îndrăgită trupă pentru copiii români, Gașca Zurli, a fost invitată pentru a-i bucura pe micuții de la ambele hoteluri HVD, care sunt unul lângă altul în Obzor, Reina del Mar, 5 stele, și Miramar, 4 stele.

Ambele sunt Ultra All Inclusive, pe malul mării, cu plajă privată și parcare inclusă în preț și sunt orientate pentru familii cu copii, având locuri de joacă și cluburi pentru copii dedicate pentru mai multe categorii de vârstă, pentru bebeluși, copii mai mari și chiar și adolescenți.

Gașca Zurli a susținut deja două spectacole pentru copii, pe 20 iunie și pe 12 iulie, și vor mai avea încă două, pe 9 august și pe 16 august. Show-ul are loc pe scena centrală a resortului și durează o oră.

Fie că sunt copii români, bulgari sau alte naționalități, toți se bucură de piesele îndrăgite de români și chiar încep să le fredoneze, cum ar fi ”Am o căsuță mică”, ”Aram sam sam” sau ”Tura vura”. Spectacolele au fost transmise pe cel mai cunoscut grup pentru turiștii români care vin în Bulgaria, Travel în Bulgaria – Călător în Bulgaria.

Paula Seling, două concerte la HVD Reina del Mar

Paula Seling și-a petrecut deja două vacanțe în vilele de lux cu acces privat la lagună de la HVD Reina del Mar Resort. Aceasta a venit cu fiica ei, Elena, și s-au bucurat împreună de toate facilitățile resortului. De asemenea, ea a susținut în această perioadă un concert pe 19 iulie, iar altul în va avea în această seară, pe 20 iulie.

Pentru a-i impresiona și pe turiștii bulgari din hotel, aceasta s-a pregătit și a învățat câteva fraze în limba bulgară. Aceasta i-a uimit pe vecinii de peste Dunăre cu vocea ei și cu melodiile sale care au făcut-o celebră, ”Ploaie în luna lui marte” sau ”Timpul”. De asemenea, aceasta are în concertul de două ore și valsuri, sau chiar și câteva cântece populare pe care românii se pot prinde în horă alături de îndrăgita artistă.

”N-am mai găsit în altă parte așa o piscină mare și la dispoziția mea. Așa că mi-am făcut de cap, vă spun sincer. Am stat la soare cât s-a putut. Este ca un mic paradis. Îmi place și cum arată, îmi plac preparatele pe care le întâlnesc la Ultra All Inclusive, tot ceea ce îți dorești poți găsi aici, au pentru toate gusturile, inclusiv pentru vegani”, a spus Paula Seling.

Lux pe malul mării

Situat în Obzor, la jumătatea distanței dintre orașul Varna și orașul protejat Unesco Nessebar, care este must-see pentru toți cei care aleg litoralul bulgăresc, HVD Reina del Mar are un decor de vis pe malul mării, perfect pentru cei care vor o vacanță de lux departe de zgomotul cotidian al orașelor. Oaspeții se pot bucura de priveliști uluitoare și de răsăsitul magic asupra Mării Negre, chiar de pe balcoanele lor.

HVD Reina del Mar este recunoscut pentru mâncarea delicioasă pe care o oferă, făcând din gastronomie o adevărată artă în restaurantele hotelului unde veți găsi mâncare la orice oră. De asemenea, vedetele iubesc acest resort datorită centrului SPA cu tehnologie de ultimă generație, tratamente de relaxare și întinerire pe care nu le pot găsi nicăieri în România.

Ce poți vizita în zonă

Turiștii care aleg să meargă în Obzor au ce vizita în zonă. Cetatea Sfântul Atanasie din Byala este la doar 7 kilometri de hotel și oferă priveliști uimitoare asupra mării, unde veți putea să faceți fotografii spectaculoase. De asemenea, în zonă este Capul Emine, un loc minunat pentru iubitorii de excursii în natură, dar unde aveți nevoie de o mașină de teren pentru a ajunge acolo.

La doar o oră de Reina del Mar este orașul Nessebar, protejat Unesco, unul dintre cele mai frumoase locații de pe litoralul bulgăresc. De asemenea, la o oră de Obzor puteți vizita orașul Varna, unde puteți găsi Delfinariu, Muzeul de Arheologie unde puteți vedea cea mai veche comoară de aur din lume, Grădina Mării, Palatul Euxinograd, sau Galata, care este unul dintre cele mai romantice locuri de pe litoralul bulgăresc.

ADVERTISEMENT