ADVERTISEMENT
News

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat

Autor: Adrian Baciu | 28.08.2020 | 15:16
Ce s-a întâmplat cu bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat
Ce s-a întâmplat cu bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat. Foto: hepta.ro

Polițiștii au luat prima decizie în cazul amenințărilor cu moartea primite de șeful DSU, Raed Arafat.

ADVERTISEMENT

Astfel, bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe secretarul de stat, printr-un mesaj postat pe Facebook, a fost reținut joi, anunță Digi24.

Acuzația care care i se aduce acestuia este ”amenințarea în scop terorist”. Imediat după reținere, vineri, bărbatul a fost plasat sub control judiciar.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat, reținut

La mijlocul lunii iulie, Raed Arafat, secretatul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, a fost amenințat cu moartea într-o postare pe site-ul de socializare Facebook.

Amenințarea a venit din partea unui adept al teoriei conspirației potrivit căreia Covid-19 nu există. Mesajul extrem de grav publicat pe rețeaua de socializare a devenit viral, primind mii de distribuiri până în momentul în care a fost șters.

ADVERTISEMENT

Ce spunea autorul amenințărilor

Un cetățean spunea, în urmă cu ceva mai bine de o lună și jumătate, pe pagina sa de socializare, că ”a primit dreptul de a ucide” și că ”îl va îngropa pe Arafat într-un mormânt de piatră”.

Autorul amenințării mai susținea că Arafat ar fi ”condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis ”crime împotriva cetățenilor români” și spune că prin depunerea jurământului militar ”a primit dreptul de a ucide în numele țării și poporului român”.

ADVERTISEMENT

”În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat!

O să fiu EU acela care o sa va îngroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, scria Raul Coltor, pe Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!