Sporturi

Ce s-a întâmplat cu Bianca Andreescu înaintea victoriei împotriva Mihaelei Buzărnescu: “Nu îmi este frică s-o spun”

08.02.2021 | 13:31
Ce sa intamplat cu Bianca Andreescu inaintea victoriei impotriva Mihaelei Buzarnescu Nu imi este frica so spun
ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu a obţinut prima victorie după 15 luni de pauză şi a învins-o pe Mihaela Buzărnescu, scor 6-2, 4-6, 6-3, în turul 1 de la Australian Open. La conferinţa de presă, jucătoarea de tenis din Canada a dezvăluit că a plâns în noaptea premergătoare partidei.

Problemele medicale au ţinut-o pe Bianca Andreescu deaprte de teren în ultimele 15 luni, iar jucătoarea a ratat şi prezenţa la turneul Grampians Trophy, organizat înainte de Australian Open. La finalul meciului cu Mihaela Buzărnescu, sportiva de 20 de ani a vorbit despre cum a parcurs perioada de inactivitate.

ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu, destăinuri emoţionante după victoria cu Mihaela Buzărnescu

“Nimeni nu poate să ştie la ce să se aştepte din partea mea când sunt neliniştită. Uneori plâng, alteori râd incontrolabil. E ciudat. Noaptea trecută (n.r. înaintea meciului) am plâns şi nu-mi este frică să spun asta, toţi plâng uneori.

A fost o descătuşare bună. M-am gândit la ultimele 15 luni şi cât de dificilă a fost această perioadă. Eram pregătită să joc la Indian Wells şi la Miami (n.r. în 2020), dar a apărut pandemia. Nu a fost deloc uşor. Au fost şi câteva probleme personale, dar am trecut peste tot.

ADVERTISEMENT

Am oameni minunaţi în jurul meu şi m-au ajutat enorm. Vreau să le mulţumesc, fără ei nu aş fi reuşit. Tenisul e un sport individual, dar am parte de un grup minunat”, a spus Bianca Andreescu în conferinţa de presă de la finalul meciului cu Mihaela Buzărnescu.

“Nu vreau să fiu prea aspră cu mine. E primul meci pentru mine”

Bianca Andreescu a vorbit, în timpul conferinţei de presă, despre cum s-a simţit pe teren în meciul cu Mihaela Buzărnescu şi a susţinut că a avut emoţii cu o zi înainte debutul la Australian Open 2021.

ADVERTISEMENT

“A fost un meci cu suişuri şi coborâşuri. Am jucat bine în primul set şi mă simţeam în meci. Ieri eram super emoţionantă că voi juca din nou. Azi, după încălzire, totul a fost bine şi m-am simţit ok.

Am făcut câteva erori stupide în timpul meciului, dar şi Mihaela şi-a ridicat mult jocul, trebuie să-i dau credit pentru asta. Nu vreau să fiu aspră cu mine. Este primul meu meci după revenire. Mă simt eliberată pentru că am putut să câştig azi”, a mai spus Bianca Andreescu.

ADVERTISEMENT