Life

Ce s-a întâmplat cu fetița pe care voia să o adopte Cristina Țopescu. Jurnalista avea un mare regret

Ce s-a întâmplat cu fetița pe care voia să o adopte Cristina Țopescu. Jurnalista a avut un mare regret pe tot parcursul vieții sale.
04.07.2023 | 18:09
Ce sa intamplat cu fetita pe care voia sa o adopte Cristina Topescu Jurnalista avea un mare regret
Ce s-a întâmplat cu fetița pe care voia să o adopte Cristina Țopescu. Foto Captură Youtube Europa FM
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu fetița pe care voia să o adopte Cristina Țopescu. Jurnalista a murit cu un mare regret în sufletul ei.

Ce s-a întâmplat cu fetița pe care voia să o adopte Cristina Țopescu

Jurnalista avea o mare dorință care nu i s-a îndeplinit niciodată. Vedeta voia să fie mamă, dar nu a ajuns niciodată să aibă acest rol.

ADVERTISEMENT

Ea chiar se gândea să adopte o fetiță, pe care o vizita mereu la orfelinat. Eva Maria îi spune Cristina Țopescu fetiței pe care voia să o înfieze.

Doar că nici de această dată Cristina Țopescu nu a avut prea mult noroc. Fetița pe care voia să o ia acasă a fost adoptată de o altă familie înaintea ei!

ADVERTISEMENT

Buna prietenă a regretatei jurnaliste, Andreea Berecleanu, a povestit despre șocul imens pe care l-a trăit Cristina Țopescu când a aflat că fetița a fost luată acasă de alți oameni.

„Au fost mulţi bătrâni de care a avut grijă ani întregi. Dar şi de un copil. O numise Eva Maria şi era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul şi îşi dorea să o înfieze.

ADVERTISEMENT

Însă a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari şocuri ale vieţii ei”, a declarat Andreea Berecleanu, pentru elle.ro.

Drama Cristinei Țopescu. A murit singură

Cristina Țopescu a murit singură, fără copii, în propriul ei apartament. Vedeta a avut grijă de-a lungul vieții ei de mulți bătrâni și de această fetiță de care nu s-a putut bucura.

ADVERTISEMENT

Chiar ea spunea că nu a putut să rămână niciodată însărcinată din cauza unor erori medicale.

„Mi-am dorit mult copii, dar o greşeală medicală, chiar doua, au făcut imposibila dorinţa asta a mea mare.

Mi-aş fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate fiinţele, responsabil şi solidar cu suferinţele şi bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu?”, a spus Cristina Țopescu.

ADVERTISEMENT