Life

Ce s-a întâmplat cu Mădălina Crețan după moartea lui Nosfe. Soția artistului trăiește un adevărat coșmar

Soția lui Nosfe trăiește un adevărat coșmar după moartea artistului. Mădălina Crețan nu a reușit să își revină nici măcar acum după cele întâmplate.
25.10.2022 | 19:38
Ce sa intamplat cu Madalina Cretan dupa moartea lui Nosfe Sotia artistului traieste un adevarat cosmar
Mădălina Crețan trăiește un adevărat calvar după moartea soțului ei, Nosfe. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan este cea mai afectată de moartea lui Nosfe. Ea a fost și cea care a sunat la 112 în seara cu pricina, sperând ca medicii să îi poată salva soțul.

Soția lui Nosfe trăiește în continuare un coșmar

Nosfe a murit în urmă cu mai bine de o săptămână. Artistul s-a stins din viață chiar în propria sa locuință din Balotești. A lăsat în urmă lacrimi, dar și o soție și un copil care își vor reveni cu greu.

ADVERTISEMENT

Pentru Mădălina Crețan însă lucrurile sunt și mai dificile. Femeia a fost alături de Nosfe până la ultima suflare și încă nu realizează ce se întâmplă.

Deși face eforturi majore pentru a se obișnui cu lipsa soțului ei, acest lucru pare cât se poate de imposibil pentru ea, cel puțin acum.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de Instagram, soția lui Nosfe a publicat o imagine alb-negru cu cei doi, vizibil fericiți. Mesajul scris în dreptul imaginii însă este unul cât se poate de dureros.

Mesajul postat de Mădălina Crețan

“Simt că trebuie să iubesc sute de oameni și să mă iubească sute de oameni ca să se umple măcar un pic din gol”, a fost mesajul transmis de soția lui Nosfe, pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Postarea Mădălinei Crețan a adunat un val de comentarii, dar și de aprecieri. Toți cei care l-au cunoscut pe Nosfe sau i-au ascultat piesele încearcă să o consoleze pe soția regretatului artist.

Unii internauți i-au spus că sunt alături de ea și că o iubesc, în timp ce alții i-au transmis să lupte mai departe și să fie puternică. Inclusiv cântăreața Jo a reacționat la postare.

ADVERTISEMENT

“Te iubesc zeci de mii de oameni, iar tu ești toată iubire!”, a fost comentariul lăsat de Jo, care era bună prietenă cu regretatul artist, Nosfe.

Amintim faptul că Nosfe s-a stins din viață pe 16 octombrie, la scurt timp după ce a susținut ultimul său concert.

ADVERTISEMENT