Life

Ce s-a întâmplat, de fapt, după bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghe. Cine a ajuns primul la IML. Impresara ar avea și fațetele dentare sparte

Ce s-a întâmplat după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Vă oferim noi detalii despre subiectul momentului.
28.09.2022 | 11:32
Ce sa intamplat de fapt dupa bataia dintre Anamaria Prodan si Reghe Cine a ajuns primul la IML Impresara ar avea si fatetele dentare sparte
Anamaria Prodan a ajuns la IML înaintea lui Laurențiu Reghecampf. Foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat noi detalii despre orele dificile trăite de Anamaria Prodan după bătaia pe care a încasat-o de la Laurențiu Reghecampf, în stradă. Impresara pentru care antrenorul de fotbal era ca un “Soare” a fost nevoită să ajungă la Institutul de Medicină Legală pentru a dovedi agresiunea suferită, în contextul în care au apărut tot felul de speculații și de informații contradictorii legat de acest război pe viață și pe moarte.

Anamaria Prodan ar avea și fațetele dentare sparte, după bătaia cu Reghe

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Anamaria nu are doar piciorul în ghips, ci s-ar fi ales și cu alte daune. Impresara ar avea fațetele dentare sparte, efectul pumnilor primiți de la Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mai știm că prima persoană care a ajuns la IML a fost Anamaria Prodan, luni, pe 26 septembrie 2022, chiar în ziua procesului de divorț. Reghecampf s-a prezentat marți, pe 27.

Ana a ajuns la IML înaintea lui Reghe

În weekend-ul în care cei doi s-au bătut acesta a mers la o clinică privată pentru a dovedi că nu era sub influența substanțelor interzise atunci când s-a luat la harță cu fosta parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a supus examenului toxicologic în urma căruia a reieșit că nu era drogat, în momentul scandalului. Totodată, Reghe a obținut de la respectivul spital particular o hârtie care să arate natura rănilor. Cu acea adeverință s-a dus ulterior la Medicina Legală.

Una dintre persoanele apropiate de cuplul Reghecampf-Prodan a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK despre situația dramatică prin care trece familia impresarei. Gabriela Lucuțar, supranumită ”Regina Întunericului”, femeia care s-a ocupat de înmormântarea regretatei Ionela Prodan, a spus că regretă foarte mult situația prin care trece prietena ei. Mai spune cu fermitate că agresiunea unui bărbat față de o femeie nu poate fi justificată în niciun fel.

ADVERTISEMENT
anamaria prodan
Anamaria Prodan s-a dus la IML împreună cu prietena ei, Gabriela Lucuțar. Foto: FANATIK

Prietena impresarei, întristată de întreaga situație: „Imaginile spun tot”

Prietena Anamariei Prodan a spus că ea speră în continuare ca lucrurile să intre pe un făgaș normal, chiar dacă acest lucru pare de-a dreptul imposibil la această oră.

„Indiferent de situație, nu lovești o femeie. Sunt total împotriva bărbaților care agresează o femeie, mai ales pe soția și mama copilului tău. Nu vreau să intru mai mult în această poveste delicată. Imaginile spun tot. Ceea ce îmi doresc este ca Dumnezeu să îi ajute. Sper să le lumineze amândurora calea spre fericire”, a declarat Gabriela Lucuțar. pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Am încredere în ei, pentru că îi cunosc”

Femeia a completat spunând că prin momente sensibile nu trec doar cei doi protagoniști implicați în acest tărăboi, ci și persoanele din jurul lor. „Ana este foarte supărată și are de ce să fie supărată. Este și foarte deșteaptă, cum este deopotrivă și Laurențiu. Am încredere în ei, pentru că îi cunosc.

Știu ce suflet frumos au amândoi. Cu ajutorul lui Dumnezeu, totul va fi bine. Sunt sigură că nu sunt doar ei cei care trec prin așa ceva. Doar pentru că sunt persoane publice nu ar trebuie să îi judecăm”, ne-a mai spus prietena Anei.

Ieri, 27 septembrie 2022, au apărut noi imagini (n.r.: publicate de Realitatea Plus) cu altercația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, un videoclip de 8 minute greu de privit. În respectiva filmare se găsește și răspunsul la întrebarea pe care și-au pus-o mulți: cum de a ajuns Anamaria Prodan cu piciorul în ghips?

ADVERTISEMENT