Sport

CFR Cluj vs Nicolae Stanciu, duel cu repetiție în play-off-ul Champions League? Ce s-a întâmplat la întâlnirea din 2019 cu Slavia Praga

CFR Cluj ar putea să se confrunte din nou cu Slavia Praga, în play-off-ul Champions League! Asta după ce, în 2019, formația lui Nicolae Stanciu a eliminat-o pe campioana României din aceeași fază a competiției.
02.08.2021 | 13:57
CFR Cluj vs Nicolae Stanciu duel cu repetitie in playofful Champions League Ce sa intamplat la intalnirea din 2019 cu Slavia Praga
ADVERTISEMENT

În cazul în care CFR Cluj va trece de Young Boys, campioana României o va întâlni pe câștigătoarea dintre Slavia Praga și Ferencvaros, în play-off-ul Champions League.

Partida tur dintre CFR și Young Boys se va juca marți, la Cluj, de la ora 21:00. În timp ce manșa retur este programată pentru 10 august.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat, în 2019, la duelul dintre CFR Cluj și Slavia Praga

În vara lui 2019, CFR Cluj a fost eliminată de Slavia Praga, din play-off-ul Chapions League. Însă, confruntarea dintre cele două echipe s-ar putea repeta, dacă formația lui Nicolae Stanciu va trece de Ferencvaros, iar campioana României de Young Boys Berna, în turul 3 preliminar.

În urmă cu doi ani, partida tur, care s-a jucat la Cluj, a fost câștigată de Slavia Praga, 1-0, prin golul lui Masopust. Nici în manșa retur campioana României nu a reușit să facă mai multe, meciul fiind câștigat tot de Slavia, scor 1-0, prin golul lui Boril.

ADVERTISEMENT

La acel moment, pe banca ardelenilor se afla Dan Petrescu. În prezent, antrenor principal este Marius Șumudică.

Marius Șumudică, dezamăgit de prestațiile echipelor românești din preliminariile Conference League

FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi au fost eliminate din turul 2 preliminar al Conference League.

Marius Șumudică susține că și-ar fi dorit ca cele trei formații să se califice mai departe, pentru a ridica coeficientul țării.

ADVERTISEMENT

„Este o seară neagră pentru fotbalul românesc. Poate este pentru prima oară când îmi pare rău. Îmi pare rău că cele trei echipe nu s-au calificat și nu au ridicat coeficientul de țară.

Și îmi mai doream ca și ele să joace din trei în trei zile, mai ales că noi am intrat primii în competiții. Le va fi mai ușor în campionat, pentru noi va fi greu să recuperăm jucătorii”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

În cazul în care CFR Cluj o va întâlni pe Slavia Praga în play-off-ul Champions League, manșa tur se va juca, la Cluj, pe 17/18 august.

În timp ce manșa retur este programată pentru 24-25 august.

ADVERTISEMENT