Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce s-a întâmplat la antrenamentul FCSB înainte de duelul cu CFR Cluj. Dezvăluirea lui Mustață

Gheorghe Mustață a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat la antrenamentul FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Detalii explozive de la ședința de pregătire.
05.08.2023 | 08:00
Ce sa intamplat la antrenamentul FCSB inainte de duelul cu CFR Cluj Dezvaluirea lui Mustata
Ce s-a întâmplat la antrenamentul FCSB înainte de duelul cu CFR Cluj. Dezvăluirea lui Mustață. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește să joace pentru prima dată pe noul stadion Ghencea. Se va întâmpla duminică, 6 august, de la ora 21:30, la derby-ul cu CFR Cluj. Într-o intervenție prin Skype la FANATIK SUPERLIGA, Gheorghe Mustață a dezvăluit ce s-a întâmplat la ultimul antrenament de dinaintea meciului.

Ce s-a întâmplat la antrenamentul FCSB înainte de duelul cu CFR Cluj. Detalii explozive

„Este o atmosferă plăcută în vestiar. Eu am vorbit cu toți băieții. Azi a fost o recuperare fizică pentru ei. Au făcut un antrenament ușor, sală și am discutat cu ei și sunt foarte încrezători.

ADVERTISEMENT

Mă bucură faptul că îi văd cu zâmbetul pe buze și că își doresc ca anul ăsta să ia campionatul. Asta mă bucură foarte mult, atitudinea lor. Discutând și cu Chiricheș și cu Djokovic, doi jucători care țin vestiarul așa cum trebuie, doi jucători cu mentalitate de campioni, pentru că amândoi sunt campioni.

(n.r. – despre returul cu CSKA 1948) Conștienți că au făcut un joc slab, dar mă bucur că au avut atitudine. Am câștigat, sunt și meciuri bune și meciuri rele. Nu poți juca bine constant. Dar mentalitatea lor e una de învingatăori și e important că vor intra în teren cu gândul la victorie.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Tavi Popescu cum e?) Am stat de vorbă și cu Tavi. Mi-a zis că trece printr-o perioada mai grea, dar speră să mai dea 1-2 goluri la următoarele meciuri și să își intre în mână așa cum a fost anul trecut”, a declarat Gigi Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Pierderi după meciul cu CSKA 1948

Deși a obținut calificarea în turul 3 preliminar al Conference League, după 4-2 la general cu CSKA 1948 Sofia, Elias Charalambous a pierdut doi jucătorii. Băluță și Miculescu au terminat accidentați dubla cu bulgarii, după cum a anunțat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Am sperat să terminăm fără accidentări, dar nu am reuşit. Stare jalnică, cel mai prost teren pe care am jucat vreodată, plin de gropi. Băluţă are o problemă… să vedem, are dureri la coaste, în timp ce la Miculescu ori este o problemă musculară, ori ceva la nerv”, a declarat oficialul FCSB.

Nu uitați! FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este LIVE și EXCLUSIV în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. Pentru cei care nu pot să vadă în direct emisiunea FANATIK SUPERLIGA, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT

Ce s-a intamplat DIMINEATA, la antrenamentul FCSB, inainte de DUELUL cu CFR Cluj