Life

Ce s-a întâmplat la o nuntă din Timișoara. Imaginile sunt șocante

Furtuna le-a stricat nunta unor miri din Timișoara! Vijelia a făcut ravagii, iar imaginile surprinse de cei prezenți sunt șocante.
30.05.2023 | 21:33
Ce sa intamplat la o nunta din Timisoara Imaginile sunt socante
Nunta unor miri din Timișoara aproape a fost distrusă de o furtună. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Imagini șocante surprinse la o nuntă din Timișoara, unde furtuna a făcut ravagii. În timp ce mirii și nuntașii trebuiau să ajungă, restaurantul a fost distrus de vânt și ploaie. Cum s-a încheiat seara.

Furtuna puternică aproape le-a distrus ziua unor miri din Timișoara

Cea mai frumoasă zi a unor miri din Timișoara a fost pe cale să fie distrusă de furtuna puternică care a avut loc în urmă cu câteva zile. În timp ce proaspeții căsătoriți și invitații lor urmau să ajungă la locul unde avea să se desfășoare petrecerea, cortul aproape a fost luat pe sus de vânt.

ADVERTISEMENT

O parte din tavanul acestuia s-a desprins, iar decorațiunile au zburat de pe mese. Imaginile au fost surprinse de cineva care se afla deja la eveniment și publicate pe TikTok, unde au devenit rapid virale.

Pe filmarea de la nunta din Timișoara se aude cum ploaia lovește pereții cortului, iar vântul suflă cu putere. Cei prezenți încearcă să-și păstreze calmul. Atunci când văd că furtuna nu se potolește, aleargă să pună la adăpost lucrurile și țin stâlpii de susținere ai cortului.

ADVERTISEMENT

La un moment se aud chiar țipete. Totuși, după ce vremea s-a mai domolit, personalul s-a mobilizat și a reușit să pună totul la locul lui în timpul lui și nu au existat prea multe pagube materiale.

furtună timișoara nunta cort scaune mese ploaie om boxe flori decorațiuni
Imagini surprinse în timpul furtunii din Timișoara.
Sursa foto: capturi Tikok/ colaj Fanatik

Astfel că, la doar două ore de le nefericitul incident, petrecerea era în toi. Mirii de la Timișoara nu au lăsat ca furtuna să le strice cea mai importantă zi din viață. Muzica a răsunat din boxe, iar mulțimea a ieșit la dans.

ADVERTISEMENT

Ce părere au avut oamenii care au văzut imaginile

După ce au văzut imaginile care circulă pe internet, multă lume și-a dat cu părerea. Unii au fost de părere că furtuna ar fi trebuit să fie interpretată drept semn de cei din Timișoara. Alții le-au urat că aceea să fie singură situație dificilă din căsnicia lor.

„Trist! Sper că au continuat, păcat să strice așa frumoasă zi. Dar noi nu ne putem pune cu divinitatea! Sănătoși și fericiți să fie tinerii căsătoriți, ploi or mai veni! Totuși, cei ce au închiriat cortul trebuiau să fie mai responsabili”, le-a transmis cineva.

ADVERTISEMENT

„Dacă plouă la nuntă e cu noroc şi câştig la bani, aşa că nu fiți supărați”, „Un sfat de la un om bătrân: data viitoare alegeți o locație mai trainică. Citiți povestea celor trei purceluși!”, „Se spune că mirii vor fi bogați, când plouă la nunta lor”, au fost alte comentarii despre nunta de la Timișoara, scrie click.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: