Life

Ce s-a întâmplat la petrecerea de ziua Andrei Măruță. Invitaților nu le-a venit să creadă ce gest a făcut Eva Măruță

Gestul făcut de Eva Măruță la petrecerea de ziua Andrei. Invitaților de la eveniment nu le-a venit să creadă atunci când au văzut.
25.08.2023 | 22:17
Ce sa intamplat la petrecerea de ziua Andrei Maruta Invitatilor nu lea venit sa creada ce gest a facut Eva Maruta
Ce a făcut Eva Măruță la petrecerea de ziua Andrei. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum două zile a avut loc petrecerea cu ocazia zilei de naștere a Andrei Măruță. Fiica vedetei, Eva, este cea care a atras atenția invitaților la finalul evenimentului. Gestul făcut de micuță i-a surprins pe cei prezenți.

Ce a făcut Eva Măruță la petrecerea de ziua Andrei. invitații nu se așteptau la gestul ei

Pe 23 august, Andra a împlinit vârsta de 37 de ani, iar soțul ei i-a făcut o urare specială. Totodată, jurata de la Românii au talent și Cătălin Măruță au împlinit 15 ani de căsnicie, astfel că au sărbătorit două evenimente fericite.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a bucurat de această zi specială alături de familie și prieteni, care au avut grijă să-i transmită gânduri bune. În aceeași seară, vedeta s-a bucurat de o petrecere pe cinste.

Rudele celor doi au fost prezente la eveniment, iar părinții Andrei, dar și cei ai lui Cătălin Măruță au făcut senzație pe ringul de dans. Invitații au sărbătorit în aer liber, cu muzică live, iar cei doi au postat imagini de la petrecere.

ADVERTISEMENT

“Magie dublă într-o singură seară! Am sărbătorit ziua Andrei și 15 ani de căsătorie. Privind în urmă, suntem recunoscători pentru fiecare moment pe care l-am trăit împreună. Mulțumim tuturor celor care s-au gândit la noi”, a spus Cătălin Măruță pe Facebook.

De la acest eveniment special nu au lipsit copiii cuplului. Eva, în vârstă de 8 ani, a fost filmată chiar în timp ce a luat microfonul și a ținut să facă o precizare foarte importantă. Micuța le-a amintit invitaților că nu este doar ziua Andrei, ci și aniversarea căsătoriei vedetelor de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

“Mama și tata împlinesc astăzi 15 ani de căsătorie”, este mesajul pe care l-a transmis Eva Măruță la petrecerea de ziua mamei sale.  “Doamne ajută să ne vedem la nunta de 25”, a spus Andra.

Intervenția Evei Măruță i-a surprins pe invitați, după care Andra și Cătălin Măruță le-au mulțumit tuturor pentru susținere. Petrecerea a fost una reușită, după cum se poate vedea în clipul video postat de artistă.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță, mesaj emoționant de ziua soției sale

Cătălin Măruță își iubește foarte mult soția, căreia i-a făcut o urare inedită de ziua ei. Prezentatorul TV este foarte fericit alături de femeia care i-a dăruit doi copii și alături de care vrea să rămână cât mai mult.

“Este ziua de naștere a celei mai minunate femei din lume și, totodată, aniversarea a 15 ani de când am spus ‘DA’ în fața lui Dumnezeu.

15 ani de căsnicie par să fi trecut ca într-o clipă, dar când privesc înapoi, văd toate momentele minunate și provocările pe care le-am trecut împreună, iar fiecare secundă a meritat din plin. La mulți ani, iubire! Și la cât mai mulți ani minunați împreună!”, a transmis Cătălin Măruță de ziua partenerei sale de viață.

ADVERTISEMENT