Life

Ce s-a petrecut la parastasul de 10 ani al lui Adrian Iovan. Gestul făcut de fiul pilotului și de Romanița Iovan

Ce s-a întâmplat la comemorarea de 10 ani de la moartea lui Adrian Iovan. Fapta făcută de băiatul pilotului și al Romaniței Iovan.
23.01.2024 | 09:40
Ce sa petrecut la parastasul de 10 ani al lui Adrian Iovan Gestul facut de fiul pilotului si de Romanita Iovan
Ce s-a întâmplat la comemorarea de 10 ani de la moartea lui Adrian Iovan. Fapta făcută de băiatul pilotului și al Romaniței Iovan. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a petrecut la parastasul de 10 ani al lui Adrian Iovan. Gestul făcut de fiul pilotului și de Romanița Iovan. Creatoarea de modă a postat mai multe filmări și imagini pe rețelele de socializare de la locul accidentului aviatic.

Ce s-a întâmplat la comemorarea de 10 ani de la moartea lui Adrian Iovan. Fapta făcută de băiatul pilotului și al Romaniței Iovan

Ce s-a întâmplat la comemorarea de 10 ani de la moartea lui Adrian Iovan. Fapta făcută de băiatul pilotului și al Romaniței Iovan. Cei doi au plecat zilele trecute în Munții Apuseni pentru a-l cinsti pe regretatul comandant.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit că și de această dată Soarele i-a însoțit, așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți. Designerul a fost însoțită anul acesta de partenerul de viață, avocatul Iulian Gogan, cu care s-a fotografiat în vârf de munte.

Mai mult decât atât, creatoarea de modă a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături pe traseul dificil care a dus la locul tragicului accident aviatic, printre care se numără și moții din Apuseni. Aceștia au dat dovadă de curaj și blândețe.

ADVERTISEMENT

„Sunt împreună cu moții în Apuseni, niște oameni deosebiți, extraordinari, de excepție. Nu cred că mai există așa ceva pe pământul ăsta. Și de această dată, soarele ne-a însoțit”, a spus Romanița Iovan pe Instagram.

Drumul din Apuseni, denumit după regretatul Adrian Iovan

Drumul din Munții Apuseni care ajunge la locul unde a murit fostul pilot poartă numele lui Adrian Iovan. Traseul dificil, dar spectaculos a fost denumit în semn de omagiu drept Drumul lui Iovan, fiind unul comemorativ.

ADVERTISEMENT

Acesta pleacă din comuna Horea și ajunge până pe vârful Petreasa, la locul accidentului aviatic din 20 ianuarie 2014. Accesul auto se poate face din centrul localității, de pe lângă Biserică. De acolo pornește un drum asfaltat lung de aproximativ 9 km.

Traseul îi duce pe călători până la 1.660 metri altitudine, unde trebuie lăsată mașina. Pilotul Adrian Iovan a încetat din viață pe 20 ianuarie 2014, alături de studenta Aurelia Ion, după ce avionul s-a prăbuşit la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba.

ADVERTISEMENT

Vestea a picat ca un trăsnet pentru creatoarea de modă Romanița Iovan și fiul său, care la momentul respectiv avea numai 7 ani. Pilotul a murit la 55 de ani, în fiecare an fiind comemorat de fosta soție și familie.

ADVERTISEMENT