Life

Ce să nu ai niciodată în portofel. Aduce mare ghinion și atrage sărăcia ca un magnet

Ce să nu ai niciodată în portofel pentru că atrage ghinion. Dacă faci acest lucru atunci vei atrage sărăcia în viața ta, lucru pe care nu îl dorește nimeni.
27.10.2023 | 19:43
Ce sa nu ai niciodata in portofel Aduce mare ghinion si atrage saracia ca un magnet
Ce să nu ai niciodată în portofel. Aduce mare ghinion. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce să nu ai niciodată în portofel. Aduce mare ghinion asupra posesorului portofelului dacă ține aceste lucruri în el.

Ce să nu ai niciodată în portofel. Aduce mare ghinion

Pare un lucru absolut banal dar dacă faci acest lucru atragi ghinionul în viața ta și sărăcia. În portofel trebuie să avem doar bani și în niciun caz să nu trebuie să ținem bonurile vechi.

ADVERTISEMENT

Cu cât scăpăm mai repede de orice bon îl avem în portofel cu atât avem șanse mai mari de a atrage bogăția de partea noastră.

Energia banilor cheltuiți va atrage în viața noastră doar și mai mulți bani cheltuiți. Se spune că cine ține bonuri în portofel nu va putea pune un ban peste ban să creeze prosperitate și avuție.

ADVERTISEMENT

Bonurile ar trebui să le ții doar în geantă sau în borsetă. De asemenea, trebuie să ai grijă ca în portofel să ai mereu bani chiar și dacă este vorba numai despre niște monede. Acesta este un obicei al grecilor care cred într-un fapt simplu: că banii atrag bani, așa că trebuie să ai mereu bani asupra ta.

Sfaturi pentru a avea mereu bani. Ce culoare de portofel este bună

Se spune și că trebuie să ții mereu bani în conturile tale bancare pentru că dacă soldul ajunge la zero vei atrage foarte multă sărăcie și ghinion, în loc să atragi bani.

ADVERTISEMENT

În unele culturi există credința că culoarea portofelul ne poate influența prosperitatea. Spre exemplu, chinezii sunt de părere că roșul este cea mai bună alegere pentru un portofel.

Această tradiție este păstrată pe tot timpul anului, dar mai ales în timpul anului nou chinezesc pentru că oamenii cred că portofelul roșu le va aduce și mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Alte culori folositoare în privința abundenței sunt negrul sau albastru. Ambele favorizează bogăția, la fel și culoarea verde sau maro. În schimb, nu este deloc bine să cumperi portofele de culoare roz sau violet.

ADVERTISEMENT
Tags: