Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Balanță de pe 6 octombrie 2021. Raci, atenție la neatenție!

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Balanță, fenomen care se produce pe 6 octombrie 2021.
02.10.2021 | 10:51
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Balanta de pe 6 octombrie 2021 Raci atentie la neatentie
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Balanță, unul din cele mai importante fenomene astrologice din perioada următoare.

Luna Nouă din 6 octombrie va pune accentul pe cele mai subtile legături dintre oameni. Intuiția va juca un rol important, poate mai mult ca niciodată, în special în cazul zodiilor de apă și de aer.

ADVERTISEMENT

Berbec: Nu este momentul oportun să te plângi pentru lucrurile pe care trebuie să le faci. Dacă superiorii de la locul de muncă și-au pus speranța în forțele tale, nu e degeaba.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Balanță de pe 6 octombrie 2021

Taur: Vin bani neașteptați în buzunarul tău, motiv pentru care e bine să îți faci un plan de bătaie. Totul se așază frumos. Nu te arunca înainte, ci înarmează-te cu răbdare. Poți strica totul din neglijență.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Nu pune răul în față în discuțiile sincere cu cei din jur. Te poți apropia de persoane la care nu ai avut acces până acum.

Rac: Nu te deschide în fața oricui. Trebuie să ai atenție la neatenție, căci unele aspecte din viața ta spuse unei persoane nepotrivite pot fi utilizate apoi împotriva ta.

ADVERTISEMENT

Leu: Nu mai sta alături de oameni care te fac să te simți incomod. Tu decizi cine merită să fie în anturajul tău.

Fecioară: Multe bucurii vor veni în viața ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche. Continuă să dai tot ce ai mai bun.

ADVERTISEMENT

Balanță: Ești cea mai avantajată zodie de formarea Lunii Noi. Pune cap la cap informațiile vitale în posesia cărora intri și nu le împărtăși cu oricine.

Scorpionii trebuie să fie precauți

Scorpion: Unele avertismente venite din partea astrelor te pot debusola. Nu încerca să îți asumi niciun risc, mai ales din punct de vedere sentimental.

Săgetător: Nu arunca din locuință ceea ce se poate repara. Este o perioadă bună pentru a te ocupa de casa ta.

Capricorn: Nu alerga după mai mulți iepuri în același timp. Este momentul să te focusezi cu maximă atenție pe lucrurile pe care le poți concretiza.

Vărsător: Dai lovitura în tot ce îți propui, dar trebuie să fii extrem de sigur că îți asumi și succesul. Nu uita că e foarte important cum te menții pe linia de plutire.

Pești: Renunți la încăpățânare în relațiile tale apropiate și asta e foarte bine. Nu recurge la intimidări ori la șantaj emoțional dacă vrei să fii băgat în seamă.

 

ADVERTISEMENT