Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Fecioară de pe 7 septembrie 2021. Racii trăiesc clipe de vis

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Fecioară, eveniment astrologic care se produce pe 7 septembrie 2021.
02.09.2021 | 10:40
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Fecioara de pe 7 septembrie 2021 Racii traiesc clipe de vis
ADVERTISEMENT

Luna Nouă din zodia Fecioară de pe 7 septembrie 2021 cheamă la cumpătare, la o abordare așezată a problemelor. Este un fenomen care aduce tot felul de revelații și repoziționări pe toate planurile.

Berbec: Nu începe mai multe lucruri deodată. Ia-le pe rând dacă vrei să ai succesul scontat. Gândește-te cât timp poți irosi nerealizând nimic la final.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu te lua la ceartă cu persoanele cu care lucrezi. Este momentul să dai dovadă de maleabilitate, să demonstrezi că oamenii din jurul tău se înșală în privința ta.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Fecioară de pe 7 septembrie 2021

Gemeni: Nu spune niciodată niciodată! Nu îți face planuri pornind cu o negație, ci încearcă să vezi ce iese. Luna Nouă îți pune în față șanse importante pentru evoluția ta profesională.

ADVERTISEMENT

Rac: Se anunță clipe de vis pentru tine, așa că nu le strica punând răul în față așa cum o fac Gemenii. Profită de fiecare clipă frumoasă alături de partenerul de viață.

Leu: Oricât de multe eșecuri ai avea pe plan sentimental, este bine să nu îți pierzi încrederea în tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu renunța la ideile tale dacă ești convins că sunt bune. Nu te lăsa influențat de vocea mieroasă a celor din jur. Mulți joacă teatru.

Balanță: Luna Nouă te responsabilizează din punct de vedere financiar, așa că ai grijă pe ce dai banii.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu căuta nod în papură celor din jur pentru a evita să îți asumi anumite greșeli. Luna Nouă scoate la suprafață într-un fel sau altul defectele tale, ezitările, dar mai ales minciunile. Fii sincer până la capăt.

Săgetător: Nu te implica în conflicte care nu îți aparțin. Acestea nu vor face altceva decât să te abată de la drumul corect pe care ai început să pășești.

Capricorni, nu vă puneți pe locul doi!

Capricorn: Ai mai multă încredere în tine și în capacitatea ta de muncă. Nu te mai pune pe locul doi, oricât de multe critici ai primi.

Vărsător: Nu ridica tonul pentru a-ți impune ideile. Acest mod de comportament îți poate aduce serioase deservicii de imagine. Cucerește-ți publicul prin alte căi.

Pești: Ai ajuns la capătul răbdărilor, fapt pentru care simți că nu mai poți să permiți anumite lucruri în jurul tău. Spune tot ce ai pe suflet, indiferent de consecințe. Trebuie să le dovedești celorlalți cine ești cu adevărat.

ADVERTISEMENT