Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Leu de pe 8 august 2021. Pești, mare atenție!

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Noi în zodia Leu, eveniment care se produce pe 8 august 2021.
04.08.2021 | 10:55
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Leu de pe 8 august 2021 Pesti mare atentie
ADVERTISEMENT

În timpul Lunii Noi din zodia Leu, cel mai important eveniment astrologic din săptămâna aceasta, zodiilor li se recomandă prudență și să deschidă mai bine ochii înainte să ia decizii importante.

Berbec: Nu te încăpățâna să crezi că ai mereu dreptate. Viața îți va demonstra în perioada următoare cât de mult te poți înșela din multe puncte de vedere. Fii deschis către alte opinii.

ADVERTISEMENT

Taur: Falsitatea celor pe care i-ai considerat prieteni te macină pe interior și este firesc să te nemulțumească. E cazul să acționezi cu grijă, să fii mai atent la felul în care se schimbă lumea din jurul tău.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Leu de pe 8 august 2021

Gemeni: Nu mai ignora problemele celor dragi. Oamenii apelează la tine pentru că au încredere în înțelepciunea ta. De ce să nu dai o mână de ajutor dacă poți?

ADVERTISEMENT

Rac: Renunță la temeri. Nu te ascunde și nu îți fie frică să arăți de ce ești capabil din punct de vedere profesional. În tine stă puterea de a merge mai departe cu capul sus.

Leu: Este o perioadă de reorientări pe toate planurile. Primești motive de bucurie și multe șanse. Tot ce trebuie să faci este să deschizi bine ochii.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Luna Nouă din Leu aduce un soi de eliberare din punct de vedere sentimental. Este cazul să te gândești ceva mai mult la tine din punct de vedere spiritual.

Balanță: Nu ridica tonul dacă vrei să rezolvi niște probleme apărute în familie. Vor apărea tot felul de situații critice.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu mai ține gunoiul sub preș. Trebuie să îți asumi anumite greșeli, altfel nu vei putea merge mai departe.

Săgetătorii își câștigă independența

Săgetător: Luna Nouă te va învăța cum să îți câștigi independența pe toate planurile. Lucurrile se vor schimba în bine dacă vei avea răbdare cu tine însuți.

Capricorn: Nu e cazul să te plângi de lucruri mărunte. Toate astrele sunt de partea ta, așa că renunți la scene lacrimogene.

Vărsător: Succesul este de partea ta, însă astrele îți recomandă să nu îți iei lumea în cap. Bucură-te de reușitele tale și concentrează-te cu maximă atenție la ce trebuie să faci.

Pești: Ești atenționat de astre să fii mai empatic, să le arăți oamenilor din jur latura ta umană. Renunță pentru o clipă doar la duritatea caracteristică. Ești o persoană sensibilă în fond și nu ai de ce să ascunzi asta.

 

ADVERTISEMENT