Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Scorpion de pe 4 noiembrie 2021. Ce avertisment primesc Peștii

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Scorpion, fenomen astrologic care se produce pe 4 noiembrie 2021.
01.11.2021 | 10:38
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Scorpion de pe 4 noiembrie 2021 Ce avertisment primesc Pestii
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Scorpion, pe 4 noiembrie. Fenomenul astrologic aduce multe schimbări și repoziționări pentru fiecare dintre noi.

Luna Nouă din zodia Scorpion ne va pregăti pentru decizii capitale, în special din punct de vedere sentimental.

ADVERTISEMENT

Berbec: Nu ignora confesiunile pe care ți le fac ceilalți. Unii oameni vor să ți se spovedească deoarece au încredere în sfaturile tale.

Ce să nu faci pe timp de Lună Nouă în zodia Scorpion, pe 4 noiembrie

Taur: Luna Nouă aduce anumite plăți karmice pe care trebuie să le faci. Nu mai apela la orgoliu dacă vrei ca oamenii din jurul tău să te ia în serios.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Nu lua hotărâri în numele altora fără să te consulți cu ei. Este momentul să acționezi transparent.

Rac: Energia ta pozitivă îi surprinde pe cei din jur. Folosește lucrurile frumoase pe care le ai și ieși în evidență ajutându-i pe alții.

ADVERTISEMENT

Leu: Nu porni cu prejudecăți la drum. Pune-te în locul celorlalți înainte să îi judeci.

Fecioară: Nu renunța la visele în care crezi, chiar dacă acum unele lucruri nu ies cum ți-ai planificat. Cu răbdare vei ajunge departe.

Balanță: Nu spune niciodată niciodată. Este momentul să lași o portiță deschisă celor din jur, să îi asculți, să vezi ce gândesc.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu căuta ceartă la locul de muncă, chiar dacă unele persoane nu îți sunt deloc la suflet. Este bine să lași o impresie bună. Nu se știe niciodată când vei avea nevoie de ajutorul colegilor tăi.

Săgetătorii trebuie să fie mai deschiși

Săgetător: Nu te închide în fața celorlalți. Spune ce ai pe suflet. Împărtășește din experiențele tale și toate lucrurile vor căpăta un cu totul alt sens.

Capricorn: Nu pune paie pe foc în discuțiile celor din jur. Este indicat să îți vezi de ale tale oricât de bine intenționat ai fi.

Vărsător: Stai foarte bine la capitolul comunicare. Ești una dintre zodiile care va ieși în evidență din multe puncte de vedere. Totuși, e indicat să nu te lauzi prea mult.

Pești: Nu ignora dorințele partenerului de viață. Începi să rezolvi multe dintre problemele care au fost ca niște nori negri deasupra relației tale. Disponibilitatea de care dai dovadă și spiritul tău ludic pot fi cheia succesului. Există și un avertisment din partea astrelor: nu face investiții majore acum!

ADVERTISEMENT