Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Vărsător din 24 iulie 2021. Capricorni, mare atenție!

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Vărsător de pe 24 iulie 2021! Capricornii sunt atentionați în legătură cu cariera.
20.07.2021 | 11:20
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Varsator din 24 iulie 2021 Capricorni mare atentie
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Vărsător de pe 24 iulie 2021! Fenomenul astrologic își va pune amprenta asupra tuturor. Capricornii se numără printre cei mai vizați de acest eveniment.

Berbec: Nu promite lucruri de care nu te poți ține până la capăt. Focusează-te asupra deciziilor importante pe care trebuie să le iei. Implică-i pe cei din jur dacă nu vrei să îți asumi în totalitate anumite chestiuni.

ADVERTISEMENT

Taur: Vorbește despre ceea ce te doare și nu mai ține în tine nimic. Luna Plină nu aduce lucruri bune pe plan sentimental. E nevoie să te deschizi mai mult.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Vărsător de pe 24 iulie 2021

Gemeni: Nu te arunca înainte cu anumite declarații. Dacă vrei să îți repari imaginea publică afectată de anumite bârfe, cântărește-ți bine cuvintele.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu da cu piciorul oportunităților pe care ți le aduce Luna Plină în cale. Ziua poate fi una extraordinară din punct de vedere financiar.

Leu: Nu te precipita și rezolvă problemele apelând la dialog. Învață să îți asculți partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nimic nu se compară cu momentele în care simți că toate eforturile pe care le faci pentru a-ți fi bine nu sunt degeaba. Nu te mai uita cu mânie în trecut, ci privește cu bucurie spre viitor.

Balanță: Nu hotărî de capul tău nimic. Fenomenul din 24 iulie te trage de mânecuță și-ți transmite că trebuie să fii mai atent la ce angajamente își asumi.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Nu pune la suflet lucrurile pe care le afli despre anumite persoane. Unele s-ar putea să te destabilizeze, așa că pregătește-te sufletește pentru orice.

Vărsătorii trebuie să ignore bârfele spuse despre ei

Săgetător: Nu lenevi! Ai multă muncă de făcut și este momentul să dovedești lucrurile de care ești capabil.

Capricorn: Fii foarte atent la ce fel de decizii iei din punct de vedere profesional. Unele lucruri pe care le faci pot avea repercusiuni asupra celor din jurul tău. Este momentul să te maturizezi și să cântărești cu mai multă atenție ca oricând hotărârile pe care le iei.

Vărsător: Nu asculta toate prostiile care se spun despre tine. Tu te cunoști cel mai bine și știi cum ești. Nu le da apă la moară răutăcioșilor.

Pești: Nu da cu piciorul unei șanse unice pe care destinul ți-o scoate în cale odată cu producerea fenomenului de Lună Plină.

 

ADVERTISEMENT