Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Capricorn de pe 2 ianuarie 2022. Peștii pot da lovitura

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Capricorn, fenomen care are loc în a doua zi a lunii ianuarie 2022. Ce avertismente au astrele pentru fiecare zodie?
01.01.2022 | 10:34
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Capricorn de pe 2 ianuarie 2022 Pestii pot da lovitura
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Capricorn, fenomen astrologic care se produce pe 2 ianuarie 2022. Multe zodii încep anul cu tot soiul de regrete, cu tot felul de dezamăgiri venite chiar de sărbători.

Luna Nouă nu face decât să clarifice anumite mistere, dileme pe care le au în special zodiile de pământ și de apă. Totul poate căpăta un alt sens dacă zodiile țin cont de sfaturile astrelor.

ADVERTISEMENT

Iată care sunt principalele îndemnuri pentru perioada Lunii Noi din Capricorn.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Capricorn de pe 2 ianuarie 2022

Berbec: Nu mai permite tuturor oamenilor să îți spună ce trebuie să faci cu viața ta. Dacă simți că anumiți prieteni mai mult te încurcă, atunci poți să faci o pauză și să îi ignori. Nu e exclus să vrei chiar să rupi anumite legături. Nu-ți fie teamă!

Taur: Riști să cazi în același punct, pentru că repeți mereu aceleași greșeli. Nu mai folosi aceleași arme dacă vrei să câștigi un război. Trebuie să fii cu un pas înaintea adversarului.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Nu oricine merită respectul tău. Nu insista să înțelegi anumiți oameni. Cei care nu au dovedit că merită să fie în viața ta, au ușa deschisă! Pune piciorul în prag.

Rac: Nu te deschide în fața oricui. Este momentul să alegi cu maximă atenție persoanele în fața cărora să îți povestești dramele, dilemele și bucuriile. Luna Nouă te va face să vezi cine sunt oamenii în care poți avea încredere.

ADVERTISEMENT

Leu: Anul începe destul de bine pentru tine. Nu-ți bate capul cu lucrurile nesemnificative. Tinzi să dai o importanță prea mare chestiunilor mărunte. De data asta, focusează-te pe esențial!

Fecioară: Nu te mai lăsa copleșit de emoțiile celor din jur. Da, te afectează fiecare dramă, fiecare nereușită a unei persoane dragi, dar așa cum tu ai ales, și ceilalți au propriul tău drum. Nu este responsabilitatea ta!

ADVERTISEMENT

Vărsători, păstrați secretul planului vostru!

Balanță: Ai nevoie de ajutor în marea ta relansare profesională, așa că ar fi bine să accepți sfaturile celor care chiar te pot ajuta.

Scorpion: Nu mai privi în urmă cu regret, ci gândește-te la viitorul minunat pe care îl poți construi. N-ai să mai retrăiești anumite clipe, dar poți să ai parte de experiențe și senzații noi. Dă-ți voie să treci prin alte aventuri. Nu rămâne cramponat în trecut!

Săgetător: Nu te mai pune în plan secund. Luna Nouă îți spune clar un lucru: trebuie ca de acum înainte tu să fii pe primul loc, indiferent ce se întâmplă.

Capricorn: Multe dileme sunt lămurite și faci pași importanți în atingerea succesului pe plan profesional. Este momentul să arăți că ai învățat ceva din eșecurile anterioare. Nu te grăbi dacă vrei să construiești ceva de durată. Ia totul pas cu pas.

Vărsător: Nu le dezvălui celor din jur planul tău secret. Dacă vrei să surprinzi pe cineva cu reușita ta, așteaptă până la final. Așa poți închide gura multor cârcotași.

Pești: Renunță la gândul că ești singur. Ai atâtea persoane minunate în jurul tău. Oamenii îți vor binele, dar tu te încăpățânezi să te gândești doar la acele două persoane, ca și cum Universul tău ar gravita în jurul lor.

ADVERTISEMENT