Life

Ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Vărsător, fenomen care se produce pe 22 august 2021

Îți spunem ce să nu faci pe timp de Lună Plină în zodia Vărsător, fenomen care se produce pe 22 august 2021. Unele zodii vor avea cumpene majore.
21.08.2021 | 13:31
Ce sa nu faci pe timp de Luna Plina in zodia Varsator fenomen care se produce pe 22 august 2021
Lună Plină în zodia Vărsător pe 22 august. Ce să nu faci. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Fenomenul de Lună Plină în zodia Vărsător de pe 22 august vine cu o serie de lecții de viață pentru foarte multe zodii. Lucrurile vor continua în spiritul deja știut, însă unii nativi pot primi anumite lovituri de la viață.

Berbec: Nu refuza ofertele pe care le primești după această dată. Luna Plină vine să te ajute și să te îndrume corect din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu intra în orice ceartă, chiar dacă vor exista mulți provocatori în calea ta. Trebuie să te focusezi pe lucrurile care contează cu adevărat.

Ce să nu faci pe timp de lună plină în zodia Vărsător pe 22 august

Gemeni: Simți că unele lucruri îți scapă de sub control, fapt pentru care ești nevoit să revii asupra unor decizii. Nu te duce foarte departe cu scenariile.

ADVERTISEMENT

Rac: Îți priește totul în perioada asta. Luna Plină din Vărsător te pune în situații favorabile. Este o săptămână relaxantă. Ce să nu faci? Trebuie să ai mare grijă la efortul fizic.

Leu: Te pregătești de anumite bătălii, fapt pentru care este recomandat să te aștepți și la înfrângeri. Nu te da învingător cum ai pornit la luptă!

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu renunța la visele tale, oricât de multe piedici vezi că apar în calea ta. Este momentul să te concentrezi asupra lucrurilor cu adevărat esențiale din viața ta. Poți trece peste orice problemă fără griji.

Capricornii trebuie să fie atenți la nevoile celorlalți

Balanță: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta. Este cazul să te gândești serios la cum îți poți face viața mai bună.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Mai ai de trecut niște hopuri. Ți se recomandă să nu te culci pe o ureche, chiar dacă toate par bune și frumoase acum pe final de vară.

Săgetător: Totul este roz în viața ta acum. Iubirea este pe primul plan, însă nu neglija celelalte aspecte ale vieții tale.

Capricorn: Munca este totul pentru tine, însă astrele te sfătuiesc să mai faci o pauză. Sunt oameni în jurul tău care au nevoie de tine.

Vărsător: Nu pune la suflet micile răutăți care pot veni în această perioadă. Oamenii spun vrute și nevrute. Mergi neabătut pe calea ta.

Pești: Nu spune niciodată niciodată. Este momentul să fii deschis pentru orice răsturnare de situație din viața ta.

 

ADVERTISEMENT