Life

Locul din România, cu un peisaj de vis, unde din ce în ce mai mulți tineri se căsătoresc. Te costă foarte mulți bani să organizezi ceremonia aici

Locul de vis din România unde tot mai mulți tineri aleg să se căsătorească în ultima perioadă. Ceremoniile nu sunt deloc ieftine.
23.08.2023 | 17:20
Locul din Romania cu un peisaj de vis unde din ce in ce mai multi tineri se casatoresc Te costa foarte multi bani sa organizezi ceremonia aici
Locul de vis din România unde tinerii aleg să se căsătorească. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Locul din România care îi atrage din ce mai mult pe tinerii care se căsătoresc. Are peisaje de vis, iar ceremoniile sunt cu adevărat speciale, însă și prețurile sunt unele pe măsură și pot să ajungă la câteva mii de euro.

Locul de vis din România în care tot mai mulți tineri aleg să se căsătorească

Marea îi aduce pe mulți împreună și tot ea îi unește pe vecie pe majoritatea dintre ei, pentru că tot mai mulți români aleg să-și unească destinele pe plajă, într-un peisaj de vis, alături de cei mai dragi oameni ai inimii lor.

ADVERTISEMENT

Cu toți se pot îmbrăca mult mai lejer, căci cu valurile pe fundal și nisipul la picioare, ținuta elegantă nu mai este obligatorie. Atmosfera generală este una unică, ieșită din tipare și tocmai acesta este primul lucru care îi atrage pe miri.

Totuși, cine își dorește să facă nunta pe plajă, stă la mâna temperaturii și vremii, pentru că este nevoie să fie soare și senin pentru ca evenimentul să poate avea loc. De asemenea, costurile sunt și ele pe măsură.

ADVERTISEMENT

Prețurile pornesc de la câteva sute de euro și pot ajunge chiar și până la câteva mii, în funcție de cerințe, numărul de invitați și decorurile alese de îndrăgostiții care urmează să-și unească destinele pe plajă, scrie observatornews.ro. 

Ce taxe trebuie să achite mirii

Pe de altă parte, cine vrea o nuntă în locul de vis din România nu o poate face oricând și oricum. În primul rând, este nevoie să achite primăriei o taxă în valoare de aproximativ 2000 de lei. Dar în ciuda acesteia, organizatorii de evenimente au listele pline.

ADVERTISEMENT

În plus, mai există un inconvenient pentru cei care vor să facă nunta pe plajă și nu au domiciliul în Constanța. Ei trebuie fie să obțină viză de flotant, fie să meargă însoțiți de un ofițer de stare civilă din orașul natal.

Vestea bună este că, în schimbul sumei amintite anterior, experții în organizarea evenimentul se ocupă de toate detaliile. Florile, meniurile și decorurile, iar mirii trebuie să-și asigure doar ținutele și, dacă e cazul, un loc de cazare pentru ei și invitați.

ADVERTISEMENT

„Tot ce ţine de eveniment este inclus în pachetele noastre, mâncare, băutură, servicii extra, candy bar. Astfel ei trebuie să se ocupe doar de detaliile cele mai simple, cum ar fi să-şi aleagă ţinutele, muzica”, a dezvăluit Loredana Florea, organizator evenimente, pentru publicația citată mai sus.

ADVERTISEMENT