Life

Ce să nu pui niciodată în bradul de Crăciun. Ornamentele care atrag ghinionul și despre care se spune că aduc neplăceri în casă

Ce obiecte să nu mai pui niciodată în bradul de Crăciun. Decorațiunile specifice sărbătorii care ar aduce ghinionul și nenorocirile în casă.
14.12.2023 | 08:55
Ce sa nu pui niciodata in bradul de Craciun Ornamentele care atrag ghinionul si despre care se spune ca aduc neplaceri in casa
Cum să împodobești bradul de Crăciun fără să atragi ghinionul în casă. Sursa foto: SensoDays
ADVERTISEMENT

Este sezonul împodobirii bradului de Crăciun. Cu toate că, potrivit tradiției, acest lucru ar trebui făcut chiar în seara de Ajun, pe data de 24 decembrie, multe persoane nu mai au răbdare până atunci și s-au apucat să-și decoreze nu doar bradul, ci și întreaga locuință. Experții în arta Feng Shui au câteva sfaturi, încât să evităm atragerea ghinioanelor, inclusiv a unor nenorociri.

Cum să nu-ți împodobești bradul de Crăciun. Așa eviți momentele neplăcute în casă

Se spune că decorațiunile de Crăciun ne înfrumusețează casa, mai ales un brad împodobit. În lipsa acestora nu s-ar mai simți magia sărbătorilor de iarnă. Datorită lor intrăm, într-adevăr, într-o atmosferă de basm, dar experții în arta Feng Shui trag un semnal de alarmă.

ADVERTISEMENT

Specialiștii explică faptul că anumite ornamente sunt aducătoare de momente triste în locuință. De exemplu,  elementele de culoare roșie sau aurie sunt o idee bună fiindcă atrag banii, prosperitatea, fericirea și echilibrul interior.

În schimb, elementele decorative formate din nuanțe albe, violete sau argintii sunt purtătoare de ghinion. Energia pe care o manifestă este una negativă, sobră și de care trebuie să stea departe multă lume, mai ales acum în perioada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

Dacă ai păstrate globuri sau alte obiecte de Crăciun sparte sau ciobite, află că acestea sunt un simbol al sărăciei și al lipsei banilor. Prin ele vom transmite Universului că ne simțim confortabil într-o situație precară și cu multe probleme.

Ce trebuie să ai în casă, de Crăciun, pentru abundență financiară

Verifică atent și ca instalația să fie întreagă, deoarece așa vei simți din plin confortul în casă, de Crăciun. De altfel, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că este esențial să avem în locuință și o Crăciuniță, nu doar un brad împodobit, pentru a atrage din plin abundența financiară și nu numai.

ADVERTISEMENT

”Se spune că bradul trebuie să fie în casă, iar Crăciuniţa este a doua. Bradul este magia sărbătorii, este simbolul sărbătorii. La mine este o tradiţie şi bradul se face pe 24 decembrie. Nu se face înainte. Măcar o crenguţă. Ceva pe uşă, ceva tot trebuie să fie.

Floarea Crăciunului este o altă plantă şi este la modă acum. Se poate dărui cu toată dragostea. Vâscul este din tradiţia noastră şi aduce abundenţă. Mai există o plantă care are nişte pomişoare roşii. La noi se pune această plantă tot pentru abundenţă şi noroc.

ADVERTISEMENT

Era planta care era mereu de Crăciun, pusă pe masă, pusă într-o vază. Era pentru prosperitate. De obicei, Crăciuniţa nu înfloreşte decât în perioada Crăciunului. Ştie Universul cum să le facă. Noi suntem mici şi neputincioşi.”, a transmis Lidia Fecioru la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT