Life

Ce să pui în frigănele ca să iasă foarte moi și gustoase. Ingredientul secret care îi dă un gust deosebit

Ce e bine să pui în frigănele pentru ca acestea să iasă moi și gustoase. Ingredientul secret care îi oferă un gust deosebit preparatului.
02.02.2024 | 09:08
Ce sa pui in friganele ca sa iasa foarte moi si gustoase Ingredientul secret care ii da un gust deosebit
Ingredientul secret pe care să-l pui în frigănele. Sursa foto: Unsplash/I Do Nothing But Love
ADVERTISEMENT

Care este ingredientul secret pe care să îl pui în frigănele pentru ca acestea să iasă moi și gustoase. Un bucătar a dezvăluit trucul pe care toată lumea ar trebui să-l încerce pentru această rețetă.

Ce e bine să pui în frigănele ca să iasă foarte moi și gustoase. Ingredientul secret pe care să-l încerci

Frigănelele reprezintă unele dintre cele mai consumate preparate la micul dejun și nu doar la noi în țară. French Toast, așa cum este cunoscut preparatul în alte țări, se face destul de simplu.

ADVERTISEMENT

În plus, dacă respecți recomandările unui cunoscut bucătar, frigănelele îți vor ieși mult mai bune. Nu ai nevoie de ingrediente costisitoare dacă vrei ca acestea să fie foarte moi și să aibă un gust delicios.

Dacă vrei să facă rețeta clasică de frigănele, ai nevoie doar de pâine feliată, ouă, zahăr, smântână și unt. Jacques Pepin, un renumit bucătar francez, a dezvăluit propria sa rețetă de French Toast.

ADVERTISEMENT

Există două ingrediente la care nu te-ai fi așteptat, dar care te vor ajuta să obții niște frigănele foarte moi, cu un gust deosebit. Este vorba despre înghețata de vanilie și unt.

Trucul este mai puțin cunoscut, însă nu vei regreta dacă folosești aceste ingrediente la preparatul tău. Bucătarul a descoperit această metodă de a face frigănele încă de pe vremea în care lucra la Hotel Plaza Athenee din Paris.

ADVERTISEMENT

Bucătarul a realizat că înghețata conținea toate ingredientele necesare pentru frigănele, adică zahăr, ouă și smântână. Trucul este unul foarte eficient, astfel că renumit chef încă folosește metoda atunci când pregătește acest fel de mâncare.

Acesta pune înghețata de vanilie pe o farfurie, după care o topește la cuptorul cu microunde. Felia de pâine se înmoaie apoi în înghețata topită, apoi se pune într-o tigaie unsă cu unt.

ADVERTISEMENT

Jacques Pepin nu este singurul bucătar care utilizează acest truc pentru prepararea frigănelelor. Se pare că metoda este populară și în rândul altor bucătari, deoarece are rezultate foarte bune.

Bucătăreasa Ina Garten a dezvăluit un alt truc foarte util. Sosul creme anglaise făcut în casă poate fi înlocuit cu înghețata topită de vanilie, iar rezultatul nu va dezamăgi pe nimeni, notează adevarul.ro.

ADVERTISEMENT