Life

Ce să pui în încălțăminte ca să atragi norocul și banii în viața ta. Planta banală care te scapă de energia negativă

Ce nu trebuie să lipsească din pantofi pentru a avea prosperitate și șanse bune. Ingredientul simplu care te ajută să stai departe de probleme.
19.10.2023 | 17:15
Ce sa pui in incaltaminte ca sa atragi norocul si banii in viata ta Planta banala care te scapa de energia negativa
Ce nu trebuie să lipsească din pantofi pentru a avea prosperitate și șanse bune. Ingredientul simplu care te ajută să stai departe de probleme. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce să pui în încălțăminte ca să atragi norocul și banii în viața ta. Planta banală care te scapă de energia negativă. Descoperă care sunt obiectele și lucrurile văzute drept instrumente puternice pentru a aduce binecuvântări.

Ce nu trebuie să lipsească din pantofi pentru a avea prosperitate și șanse bune. Ingredientul simplu care te ajută să stai departe de probleme

În rândurile de mai jos FANATIK îți spune ce nu trebuie să lipsească din pantofi pentru a avea prosperitate și șanse bune. Ingredientul simplu și la îndemâna tuturor care te ajută să stai departe de probleme și necazuri.

ADVERTISEMENT

Încălțămintea care are în interior frunze de dafin le aduce oamenilor succes financiar. Aceste condimente folosite frecvent în bucătărie sunt folosite de mulți ani și sunt văzute ca un simbol al succesului și realizărilor.

O altă credință străveche spune că tinerii care vor să se căsătorească trebuie să țină cont de un anumit ritual. Mai exact, înainte de a ajunge la altar trebuie să-și pună în pantofi frunze de dafin pentru sinceritate și un mariaj de lungă durată.

ADVERTISEMENT

Se mai crede că acestea întăresc familia care tocmai se formează și este la început de drum. Persoanele superstițioase consideră că acest condiment are o putere energetică specială și atrage fericirea, prosperitatea, banii și curăță casa de negativitate.

Mai mult decât atât, frunzele de dafin au și un alt rol atunci când sunt puse în adidași, cizme sau pantofi, mai ales cu o seară înainte de a fi purtate. Duhoarea și mirosurile neplăcute vor dispărea sau se vor simți mai puțin.

ADVERTISEMENT

În pantofi mai pot fi puse diverse monede și bancnote sau chiar scrisori de intenții sau afirmații. De asemenea, se mai folosesc cristale sau pietre semiprețioase, printre care se numără citrinul sau aventurinul.

Frunzele de dafin, folosite de Bianca Drăgușanu

Frunzele de dafin sunt folosite de multe dintre vedetele autohtone. Una dintre acestea este Bianca Drăgușanu care crede în puterea și în tăria condimentelor atunci când sunt puse în diferite încălțări pe care le poartă.

ADVERTISEMENT

„Eu încurajez oamenii să intre într-o energie bună. Eu sunt însoțită de frunza mea de dafin și acum. Eu cred că planta aceasta este una sfântă, cu puteri miraculoase. Dacă o pui în pantofi îți merge bine toată ziua.

Dacă o pui în portofel aduce bani și abundență, dacă pe data de 1 a lunii scrii pe ea dragoste, bani, abundență, sănătate, fericire și apoi o arzi ți se îndeplinesc dorințele.

Dacă pui sare la tocul ușii, în casă, se spune că atrage energia negativă. Scorțișoarea aduce dragoste și pace în familie”, a declarat iubita lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: