Life

Ce sacrificii face Bursucu pentru emisiunea Dimineața cu noi de la Kanal D: ”Merită, normal”

Bursucu prezintă de câteva luni bune matinalul Dimineața cu noi de la Kanal D, iar acum spune care sunt lucrurile la care renunță pentru o carieră de lungă durată.
28.07.2022 | 17:31
Ce sacrificii face Bursucu pentru emisiunea Dimineata cu noi de la Kanal D Merita normal
Bursucu, devotat carierei sale. Sacrificiile făcute de moderatorul de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit ce sacrificii face pentru show-ul pe care-l moderează alături de Viviana Sposub și George Tănase. Fostul coleg al lui Teo Trandafir recunoaște că nu este ușor să-și împartă viața între muncă și familie.

Bursucu, devotat carierei sale. Sacrificiile făcute de moderatorul de la Kanal D

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, consideră că sacrificiile pe care le face merită salariul modest pe care-l primește de la șefii de la Kanal D. Moderatorul stă departe de familia sa în timpul săptămânii.

ADVERTISEMENT

„Nu am salariu mare, e modest. Merită, normal. Dacă îți place ceea ce faci și vrei să faci asta cu adevărat, merită. În viață, dacă nu faci sacrificii, nu poți obține nimic.

Vrei să faci ceva în viață, să faci performanță, te dedici. Să-ți sacrifici timp, să-ți sacrifici prieteni, familie, dacă vrei să faci cum trebuie. Avem o echipă în spate.

ADVERTISEMENT

Ei ne dau materiale, noi scoatem ce e mai bun din ele. Ai acea cască în urechi care te mai scoate din belele”, a dezvăluit Bursucu într-un interviu pentru cancan.ro.

Bursucu, moment neașteptat în trafic. A adormit la semafor

Prezentatorul de la Dimineața cu noi a vorbit și despre oboseala care s-a acumulat în ultima perioadă având în vedere că trebuie să se trezească dis de dimineață pentru a fi prezent la matinal.

ADVERTISEMENT

În plus, drumul din Constanța până în București nu este deloc ușor în condițiile în care Bursucu face naveta în fiecare săptămână. Weekendul și-l petrece alături de familie, iar în rest este la filmări în Capitală.

Cunoscutul coregraf și gazdă a emisiunii Dimineața cu noi a povestit că în urmă cu două săptămâni a adormit instant în timp ce aștepta culoarea verde de la semafor.

ADVERTISEMENT

Din fericire, vedeta de la Kanal D a văzut partea plină a paharului, fiind bucuros că acest moment neașteptat nu s-a întâmplat pe autostradă, în timp ce conducea mașina personală.

ADVERTISEMENT