Life

Ce sacrificii trebuie să facă Adelina Pestrițu pentru o carieră de succes: „Mi-e foarte somn tot timpul”

Adelina Pestrițu a dezvăluit cât de greu îi este să găsească un echilibru între viața profesională și cea de familie. Are o carieră de succes, dar nu are timp pentru a se odihni.
10.04.2022 | 17:30
Ce sacrificii trebuie sa faca Adelina Pestritu pentru o cariera de succes Mie foarte somn tot timpul
Adelina Pestrițu nu are timp pentru odihnă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că are o carieră de succes, Adelina Pestrițu este și mama unei fetițe în vârstă de 3 ani și 7 luni. Vedeta a dezvăluit că îi este greu să se împartă între familie și viața profesională. Fosta prezentatoare de televiziune găsește rareori timp să se relaxeze.

Adelina Pestrițu a vorbit despre prețul pe care-l plătește pentru a avea o carieră de succes. Nu are aproape deloc timp pentru odihnă

Frumoasă brunetă a dezvăluit că îi este greu să găsească timpul necesar pentru a sta împreună cu familia ei. Zenaida a început de curând grădinița, iar asta îi mai eliberează puțin programul Adelinei Pestrițu.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă este dificil, fosta soție a lui Liviu Vârciu susține că face tot posibilul pentru a-și organiza viața cât mai bine. Spune că asta se întâmplă indiferent de meseria pe care cineva și-o alege, dar că și-a dori să fie mai des alături de cei dragi.

„Trebuie să am timp pentru mine pentru că nu am încotro. Dar timpul e dușmanul nostru, cum se întâmplă în fiecare meserie.

ADVERTISEMENT

Aș vrea să am mai mult timp și pentru familie, și pentru mine, și pentru comunitatea mea. Dar fac atât cât pot!”, a spus Adelina Pestrițu, conform SpyNews.ro.

Adelina Pestrițu: „În momentul de față îmi lipsește somnul”

Adelina Pestrițu activează în mediul online, dar are și propria afacere. Vedeta este nevoită să-și înceapă ziua devreme, iar seara ajunge acasă foarte obosită. Încearcă să nu stea trează până târziu pentru a nu-și da programul peste cap.

ADVERTISEMENT

„În momentul de față îmi lipsește somnul! Mi-e foarte somn tot timpul! Mă trezesc la 6.30 în fiecare dimineață, iar seara, de obicei, mă pun în pat pe la 22.30-23.00, ca să pot să fac față programului”, a explicat Adelina Pestrițu.

De Paște, Adelina Pestrițu vrea să plece într-o vacanță exotică

Pentru a se relaxa și a uita cel puțin pentru o perioadă de stresul cotidian, Adelina Pestrițu plănuiește să plece într-o vacanță exotică de Paște. Speră că astfel va avea ocazia să se bucure mai mult de compania soțului său și a fiicei lor.

ADVERTISEMENT

„De Paște intenționăm să plecăm într-o vacanță, nu știu dacă ne va reuși acest plan pentru că avem foarte multe de făcut, dar dacă vom pleca nu știu dacă vom mânca și mâncare tradițională, pentru că visez la o destinație exotică.

Simt nevoia să mă distrez cu cea mică, undeva pe plajă, să nu am prea multe trecute în agendă și să am timp pentru ea”, a povestit fosta prezentatoare de televiziune.

ADVERTISEMENT