Life

Ce salariu are un consilier de la Dedeman. Suma uriașă pe care o câștigă lucrătorul care trebuie să te ajute la cumpărături. Imperiul fraților Pavăl face angajări masive

Ce salariu primește un consilier de la Dedeman. Suma uriașă pe care o câștigă lunar. Se fac angajări masive în cadrul companiei fraților Pavăl.
06.04.2024 | 11:30
Ce salariu are un consilier de la Dedeman Suma uriasa pe care o castiga lucratorul care trebuie sa te ajute la cumparaturi Imperiul fratilor Paval face angajari masive
Ce salariu are un consilier vânzări la Dedeman. Sura foto: Pinterest, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce salariu primește un consilier de la Dedeman. Acesta primește o sumă uriașă, mai ales dacă are mai multă experiență. Se fac angajări masive în cadrul companiei fraților Pavăl.

Ce salariu primește un consilier de la Dedeman. Compania face angajări masive

Se fac angajări masive la Dedeman, iar salariile pentru anumite posturi sunt decente, unele fiind chiar foarte bune. Acest lucru depinde, însă, și de experiența pe care o au viitorii angajați.

ADVERTISEMENT

Mai multe posturi sunt deschise, printre care și dispecer magazin, personal curățenie, agenți de securitate, lideri de echipă sau consultanți în vânzări.

În cazul consilierilor în vânzări, salariul diferă în funcție de oraș, dar și de experiență. De exemplu, în Brașov, un consultant în vânzări are salariul net de 3.500 de lei, dar și un bonus de 1.200 de lei. Pe lângă acestea se adaugă bonurile de masă, în valoare de 600 de lei, după cum arată platforma undelucram.ro.

ADVERTISEMENT

Un consilier în vânzări poate câștiga chiar și mai mulți bani. Salariul poate ajunge la 6.000 de lei, de exemplu, la un magazin Dedeman din București.

Cei care vor să aplice pentru acest post trebuie să îndeplinească mai multe sarcini, după cum arată anunțurile de angajare. Un consilier în vânzări trebuie să întâmpine clienții cu amabilitate și să le ofere consultanță, dar și să contribuie la realizarea comenzilor de aprovizionare de pe raion.

ADVERTISEMENT

De asemenea, trebuie să recepționeze marfa de pe raion, dar și să verifice cantitatea și calitatea sa. Consilierii în vânzări mai trebuie să pună etichetele de preț, precum și să le actualizeze, să schimbe promoțiile și să fie implicați în curățenia de pe raion, notează gandul.ro.

Ce salarii primești pentru alte joburi la Dedeman

Pentru alte posturi, compania oferă salarii chiar și mai atractive. Unul dintre cele mai bine plătite locuri de muncă din cadrul companiei fraților Pavăl este cel de project manager.

ADVERTISEMENT

Pentru un astfel de post, în Bacău, salariul este de 9.980 de lei, la care se adaugă bonurile de masă de 600 de lei și un bonus anual de 47.000 de lei.

În Pitești, un manager raion primește un salariu lunar de 5.000 de lei. La acesta se mai adaugă un bonus în valoare de 1.200 de lei, bonuri de masă (600 de lei) și un bonus anual de 5.000 de lei.

ADVERTISEMENT
Tags: