News

Locuri de muncă disponibile la Dedeman. Frații Pavăl fac angajări și salariile nu sunt mici deloc. Oferă și 10.000 de lei și bonusuri uriașe

Joburi disponibile la Dedeman, salarii mari și avantaje substanțiale. Frații Pavăl oferă chiar 10.000 de lei pe lună și un bonus anual de 47.000 de lei
17.03.2024 | 09:52
Locuri de munca disponibile la Dedeman Fratii Paval fac angajari si salariile nu sunt mici deloc Ofera si 10000 de lei si bonusuri uriase
Dedeman angajează și pe un salariu de 10.000 lei pe lună / Foto: Facebook, Dedeman
ADVERTISEMENT

Dedeman, compania care vinde materiale de construcții, amenajări pentru casă și grădină, face angajări pe bani foarte buni, plus bonusuri substanțiale.

10.000 de lei pe lună

Dedeman, compania băcăuană înființată de frații Adrian și Dragoș Pavăl, face angajări iar unele posturi sunt plătite foarte bine, chiar și cu salarii de 10.000 de lei, plus bonusuri substanțiale.

ADVERTISEMENT

Dedeman oferă salarii motivante iar anumite posturi bine plătite sunt la mare căutare. Un astfel de post este cel de project manager, care este plătit cu un salariu lunar de peste 10.000 de lei. Un alt post căutat, spre exemplu, este cel de consilier, cei care sunt angajați de Dedeman în acest post primind un salariu de 6.000 de lei.

Bonus anual de 47.000 de lei

Firește, cel mai dorit post la Dedeman este cel care este cel mai bine plătit, acela de project manager. Compania oferă un salariu de 9.980 de lei pe lună. Salariul vine la pachet cu bonuri de masa în valoare de 600 de lei.  Și asta nu e tot pentru că Dedeman oferă și un bonus anual de 47.000 de lei.

ADVERTISEMENT

În București, un consilier de vânzări este plătit cu 6.000 de lei. La Bacău, orașul unde a fost înființată compania de către frații Pavăl, sunt posturi disponibile pentru referent help desk online, tester software (Sediul central), consultant de vânzări, agent de securitate în incinte (Dedeman Bacău 2 – Abatorului, operator depozit (LOGI Bacău).

La celălalt capăt al grilei se află, spre exemplu, postul de casier, Dedeman oferind un salariu de 2.400 de lei pe lună, tichete de masa și bonusuri (depinde de peformanță).

ADVERTISEMENT

Aplicația și selecția preliminară

Cei care sunt interesați de un loc de muncă la Dedeman trebuie să depună un CV pentru postul de care sunt interesați (la secțiunea „posturi disponibile” de pe site-ul companiei).

Apoi, aplicația este analizată de echipa de recrutare, ulterior fiind contactați doar candidații ale căror aplicații sunt selectate pentru etapa următoare. În funcție de postul dorit, echipa Dedeman va avea întâi o discuție la telefon cu cel care aplică, apoi acesta este invitat să participe la un test.

ADVERTISEMENT

„Urmărim să stabilim gradul de potrivire cu postul de care ești interesat. Te invitam să ne cunoaștem față în față sau îți comunicăm dacă ne oprim în această etapă”, precizează Dedeman.

Interviul și oferta de angajare

Urmează apoi interviul, în care cei de la Dedeman vor să identifice competențele necesare postului și „motivația și valorile” celui care a aplicat. După interviu, cel care aplică pentru un post la Dedeman va primi un răspuns (prin telefon, SMS, e-mail), „indiferent de natura lui”.

În cazul când solicitantul este considerat potrivit pentru postul disponibil, va fi chemat din nou pentru a-i fi prezentată detaliat oferta de angajare.

 

ADVERTISEMENT