News

Ce salariu încasează un lucrător comercial la Mega Image. Suma e foarte mică în comparație cu munca depusă

Ce atribuții au de îndeplinit lucrătorii comerciali la Mega Image și cât câștigă în fiecare lună. Suma nu este foarte mare.
18.10.2023 | 21:40
Ce salariu incaseaza un lucrator comercial la Mega Image Suma e foarte mica in comparatie cu munca depusa
Ce salariu încasează un lucrător comercial la Mega Image. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce salariu încasează un lucrător comercial la Mega Image. Job-urile în retail sunt printre cele mai căutate, mai ales de cei care nu au experiență pe piața muncii. Foarte multe anunțuri sunt publicate pe platformele destinate angajărilor. Printre companiile care caută muncitori, în această perioadă, se numără și Mega Image.

Ce salariu încasează un lucrător comercial la Mega Image

Foarte mulți se întreabă cât câștigă un lucrător care aranjează marfa pe rafturi la Mega Image. Acest post se adresează persoanelor necalificate, prin urmare salariul nu este foarte mare, cel puțin pentru început.

ADVERTISEMENT

Pentru a aranja produsele și pentru a se asigura că există stocuri suficiente în magazin, un angajat primește un salariu net de 2.100 de lei pe lună, potrivit România TV. Pe lângă această sumă, lucrătorii comerciali beneficiază de bonuri de masă în valoare de 400 de lei.

Prin urmare, un angajat care aranjează marfa pe raft, la Mega Image, câștigă 2.500 de lei lunar. De altfel, lucrătorii comerciali din aceste magazine pot avea și alte atribuții, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Astfel, ei trebuie să verifice termenul de valabilitate al produselor și să le scoată pe cele expirate de la raft. Prețul afișat trebuie să fie cel corect, iar de acest lucru răspunde tot lucrătorul comercial al magazinului.

Mai mult, există situații în care angajații pe acest post îndeplinesc și atribuțiile casierului, în sensul în care sunt obligați să scaneze produsele și să încaseze contravaloarea. Ei sunt nevoiți să ofere suport și detaliile de care au nevoie clienții care ajung într-un Mega Image.

ADVERTISEMENT

Retailerul internațional Mega Image oferă bonusuri periodice în anumite etape. Angajații beneficiază și de reduceri la produsele care sunt marca proprie a companiei. De asemenea, primesc ajutor finaciar atunci când au anumite evenimente în familie, precum căsătorii, nașteri ori decese.

Cât câștigă un angajat la Lidl

Pe de altă parte, Lidl oferă printre cele mai motivante salarii în domeniul retail. De exemplu, un manipulant care aranjează marfa în raft poate câștiga și 4.000 de lei pe lună. Salariul a fost dezvăluit de un polițist, la începutul verii trecute, fiind revoltat că angajații MAI câștigă extrem de puțin având în vedere munca depusă.

ADVERTISEMENT

„Sor-mea este manipulant la Lidl și ia 4.000 de lei și trebuie să aibă grijă să nu cadă borcanele din raft. Eu iau 4.000 de lei și stau până la brâu în zăpadă, pe verde”, a transmis polițistul, la momentul respectiv.

 

ADVERTISEMENT
Tags: