Life

Ce salariu primește o femeie de serviciu la scara de bloc. Câți bani sunt dispuși să dea angajatorii în 2024

Ce salariu câștigă o femeie de serviciu la scara de bloc în 2024. Câți bani sunt dispuși să ofere angajatorii și ce beneficii mai există.
17.02.2024 | 15:47
Ce salariu primeste o femeie de serviciu la scara de bloc Cati bani sunt dispusi sa dea angajatorii in 2024
Câți bani câștigă o femeie de serviciu la scara de bloc în 2024. Sursa foto: Facebook, Pinterest/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iată ce salariu primește o femeie de serviciu la scara de bloc. Angajatorii nu oferă peste tot aceleași salarii, în 2024. Situația poate să difere în funcție de oraș, dar și de alte aspecte, cum ar fi tipul imobilului sau programul de lucru.

Ce salariu primește o femeie de serviciu la scara de bloc în 2024

Dacă te-ai întrebat vreodată cât câștigă o femeie de serviciu la scara de bloc, trebuie să știi că nu este vorba despre un salariu fix peste tot, ci acesta depinde de localitate, precum și de programul de lucru.

ADVERTISEMENT

Pe platforma de anunțuri OLX, mai mulți angajatori de la companii de curățenie caută femei de serviciu pentru scările de bloc. Pentru un bloc din Sectorul 1 al Capitalei, de exemplu, o femeie de serviciu poate câștiga puțin peste 3.000 de lei.

În anunț este vorba despre un bloc de tip rezidențial, din nordul Bucureștiului. Programul de lucru pentru personalul de curățenie din bloc este de luni până vineri, de la 6.30 la 15.00.

ADVERTISEMENT

“Angajăm personal de curățenie pentru scări de  bloc tip rezidențial , program 8 ore, de luni pana vineri, intre orele 06:30-15:00, Sector 1 -Zona de Nord – București”, se arată în anunțul postat pe OLX.

Cel care a postat anunțul a precizat că se caută nivel de experiență mediu, însă această cerință nu este obligatorie. Se oferă contract de muncă pe perioadă nedeterminată, iar salariul este d3 3.150 de lei pe lună.

ADVERTISEMENT

Persoana care se va angaja trebuie să dea dovadă de seriozitate, punctualitate și onestitate. Trebuie să aibă spirit de echipă, dar și o atitudine pozitivă. În plus, persoana care va ocupa acest post trebuie să fie organizată și responsabilă.

Un alt angajator, de data aceasta din Constanța, a postat un anunț asemănător. Salariul este aproximativ același, dar există și posibilitatea de a câștiga mai mult.

ADVERTISEMENT

Salariul este cuprins între 2.500 și 3.500 de lei și se oferă contract de muncă nedeterminat. Angajatorul a specificat în anunț că se oferă și bonusuri.

“URGENT! Firma de curățenie angajăm o femeie de serviciu la scări de bloc pe perioada nedeterminată în Constanța. Salariu motivant plus bonusuri”, este menționat în anunțul de angajare.

ADVERTISEMENT