Sport

Prima imagine cu Dragoș Iancu pe patul de spital după accidentarea horror. Întrebarea pe care a repetat-o obsesiv

Accidentare horror în meciul dintre Petrolul şi Hermannstadt. Dragoş Iancu a suferit o accidentare gravă, după un fault provocat de Valentin Ţicu.
25.09.2023 | 08:52
Prima imagine cu Dragos Iancu pe patul de spital dupa accidentarea horror Intrebarea pe care a repetato obsesiv
Dragoş Iancu, după ce a fost accidentat de Ţicu. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-09-2023
06:01

Prima imagine cu Dragoș Iancu pe patul de spital după accidentarea horror suferită în meciul Petrolul - Hermannstadt

După accidentarea groaznică suferită duminică în meciul Petrolul – Hermannstadt, Dragoș Iancu a fost transferat de urgență la un spital privat din București, unde luni va fi operat. „Dragoș va fi bine! A primit îngrijiri medicale la o clinică din București și în această dimineață va fi operat. Vă mulțumește tuturor pentru mesaje!”, este mesajul postat de conturile de socializare de clubul sibian, care a publicat și prima imagine cu jucătorul pe patul de spital.

Prima imagine cu Dragoș Iancu pe patul de spital. foto: Facebook Hermannstadt

Mai multe detalii despre starea jucătorului a dat președintele Dani Coman: „Din păcate nu este foarte bine. Este internat în spital, l-am adus la București. Luni dimineață va fi operat. Atunci vom ști mai mult despre ce are. Are o fractură deschisă, nu știm exact dacă tibie-peroneu. Dar va fi o operație complicată.

Îl va opera domnul doctor Dinu Gabriel. Vreau să îi mulțumesc că a venit de acasă să îl vadă, să îl evalueze. A fost extraordinar. Să vii duminică seară de acasă… sunt doctori cu suflet pe care îi apreciez. Acum am plecat de la el de la spital.

Într-o jumătate de oră, Dragoș m-a întrebat de cel puțin zece ori dacă mai poate juca vreodată fotbal. I-am spus că da, că este tânăr, că își va reveni. I-am povestit și situația mea, că mi-am revenit mereu. E greu de descris ce vedeam în ochii lui. Din ce am vorbit cu domnul doctor Dinu, va juca fotbal în continuare. A mai efectuat astfel de operații și promite că va juca fotbal în continuare. Sunt ligamentele rupte la gleznă, totul deschis. I s-a spart pielea”, a declarat Dani Coman pentru Gsp.

24-09-2023
20:36

Comunicatul Petrolului: "E greu să mai vorbim despre fotbal!"

Petrolul a emis un comunicat după faultul horror al lui Valentin Ţicu asupra lui Dragoş Iancu. În urma intrării fundaşului petrolist, Iancu s-a ales cu o fractură deschisă de peroneu:

“E greu să mai vorbim despre fotbal după cele întâmplate, în această seară, pe „Ilie Oană”, în meciul dintre FC Petrolul Ploiești și AFC Hermannstadt. O partidă marcată de accidentarea gravă suferită de către Dragoș Iancu, tânărul jucător al formației sibiene, la o fază nefericită, petrecută în chiar debutul întâlnirii.

Și nu putem decât să ne îndreptăm toate gândurile către Dragoș, să-i urăm să aibă forța necesară să treacă repede peste acestă cumpănă și să revină, mai puternic, pe teren!

În același timp, este important să transmitem și mesajul „căpitanului” Petrolului, Valentin Țicu, cel care trebuie susținut și încurajat să depășească un moment pe care, cu siguranță, nimeni nu-și dorește să-l trăiască.

«Vreau să îi prezint scuze publice lui Dragoș Iancu, familiei lui și clubului Hermannstadt. Îmi pare rău, nici prin gând nu mi-a trecut ce se putea întâmpla, nu s-a pus problema să fie ceva intenționat. Sper să fie bine și toată puterea mea merge către el. Voi încerca să-l ajut cu tot ceea ce pot, are tot sprijinul meu și îmi doresc ca Dragoș să-și revină cât mai repede», a transmis Valentin Țicu. Multă sănătate, Dragoș! Capul sus, Vali!”, se arată în comunicat.

24-09-2023
17:12

Diagnostic crunt: fractură deschisă de peroneu!

Cei de la Hermannstadt au emis un comunicat prin care condamnă faultul lui Valentin Ţicu asupra lui Dragoş Iancu. Sibienii au anunţat că fotbalistul lui Hermannstadt are fractură deschisă de peroneu şi va fi operat de urgenţă la Bucureşti:

“Gândurile și toate emoțiile noastre de bine se îndreaptă acum către Dragoș, un tânăr extrem de talentat, care a căzut astăzi victima unui fault pe care nu avem cuvinte să-l descriem… Știm, însă că acest copil nu-l merita! Nici un #fotbalist NU merită să fie accidentat în acest mod, însă noi suntem aici să jucăm fotbal, nu să judecăm.

Dragoș al nostru a primit diagnosticul de fractură deschisă de peroneu și va fi operat în această seară de urgență la un spital din București. El este puternic și va trece cu bine peste această grea încercare! Dar noi? Noi îi vom fi alături într-o formă sau alta???

Dragoș va citi mesajele voastre, fiindcă se bucură de fiecare moment, fiecare minut și fiecare clipă de fotbal. Forță, Dragoș!”, se arată în comunicat.

Început oribil de meci în Petrolul – Hermannstadt. În minutul 6 al partidei, Valentin Ţicu l-a faultat dur pe Dragoş Iancu. Din păcate, fotbalistul oaspeţilor a suferit o accidentare horror în urma faultului.

Accidentare horror în SuperLiga! I-a rupt piciorul în debutul meciului. Foto şoc

Valentin Ţicu a văzut imediat cartonaşul roşu, iar ambulanţa a intrat imediat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri lui Dragoş Iancu. Fundaşul Petrolului a părut foarte afectat de accidentarea suferită de cel pe care l-a faultat.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut ce diagnostic va primi Dragoş Iancu, dar pe imagini se poate observa fractura. Atenţie, sunt imagini care vă pot afecta emoţional. Jipa l-a înlocuit pe fotbalistul lui Hermannstadt, toţi colegii lui Iancu fiind şocaţi de accidentarea jucătorului.

Piciorul lui Dragoş Iancu după accidentare
Piciorul lui Dragoş Iancu după accidentare. Sursa: captura tv

VEZI FAZA VIDEO AICI

Coechipierii lui Dragoş Iancu au făcut un zid uman în jurul tărgii pe care fotbalistul primea îngrijiri medicale, după modelul jucătorilor din Danemarca, la meciul cu Finlanda de la Euro 2020, când Christian Eriksen primea îngrijiri medicale pe gazon.

ADVERTISEMENT

Marian Barbu a schimbat cartonaşul după ce a văzut cum arată piciorul lui Iancu

Dragoş Iancu este un mijlocaş central în vârstă de 20 de ani care a fost adus la Hermannstadt în vara anului trecut, de la Gaz Metan Mediaş. Prezenţă constantă în echipa lui Marius Măldărăşanu, care l-a folosit în 10 meciuri din acest sezon.

Arbitrul Marian Barbu i-a arătat imediat cartonaşul roşu lui Valentin Ţicu, fără să mai revadă reluările de la arbitrajul video. Iniţial, centralul a scos cartonaşul galben, dar când i-a văzut piciorul mijlocaşului de la Hermannstadt, a schimbat instantaneu decizia.

ADVERTISEMENT
Dragoş Iancu, după ce a fost accidentat de Ţicu. Sursa: captură tv
Dragoş Iancu, după ce a fost accidentat de Ţicu. Sursa: captură tv

În camera VAR la acest meci se află Mihaela Ţepuşă, dar nu a intervenit la această fază. Absolut toţi jucătorii de pe teren au fost şocaţi de această accidentare, iar unii dintre ei au început să plângă pe teren.

Valentin Ţicu a fost unul dintre cei mai afectaţi. Căpitanul Petrolului a fost îmbrăţişat de toţi coechipierii în timp ce părăsea gazonul, dar a fost vizibil afectat de faptul că a comis faultul care l-a scos din circuit pe Iancu pentru o perioadă lungă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, Dragoş Iancu a evoluat 76 în confruntarea dintre Hermannstadt şi FCSB, încheiat 2-2. Fotbalistul a debutat anul trecut şi la naţionala României U-20, unde a bifat două selecţii.

  • 20 de ani are Dragoş Iancu
  • 11 meciuri a bifat în acest sezon Iancu
ADVERTISEMENT