Sport

Ce șanse are Radu Drăgușin să fie titular în Tottenham – Wolverhampton. Două absențe importante în defensiva lui Postecoglu

Radu Drăgușin încă nu a jucat titular de la sosirea în Premier League, iar șansele ca acest lucru să se întâmple la meciul Tottenham - Wolverhampton sunt extrem de mici.
16.02.2024 | 15:09
Ce sanse are Radu Dragusin sa fie titular in Tottenham  Wolverhampton Doua absente importante in defensiva lui Postecoglu
Radu Drăgușin încă nu a jucat titular de la sosirea în Premier League, iar șansele ca acest lucru să se întâmple la meciul Tottenham - Wolverhampton sunt extrem de mici. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a fost adus de Spurs în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, plus alte 6 milioane de euro bonusuri. Transferul a fost inclus pe lista celor mai importante mutări din perioada de mercato din iarnă.

Radu Drăgușin, șanse minime să fie titular în Tottenham – Wolverhampton

Înaintea partidei Tottenham – Wolverhampton, din etapa a 25-a din Premier League, fundașul Radu Drăgușin a primit o nouă veste proastă. El are șanse foarte mici de a fi titularizat de managerul Ange Postecoglu.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că cei doi fundași laterali care se află de obicei în primul ”11” al formației londoneze, Pedro Porro și Destiny Udogie, au lipsit de al ultimul antrenament și sunt incerți, tehnicianul lui Spurs nu are de când să schimbe sistemul.

Astfel că la pregătirea întâlnirii cu Wolverhampton, care va avea loc sâmbătă, 17 februarie, de la ora 17:00, Postecoglu a lucrat tot cu o defensivă în 4 oameni și în care fundași centrali au fost Mickey van de Ven și Cristian Romero.

ADVERTISEMENT

În locul absenților Porro și Udogie, managerul lui Tottenham i-a folosit în cele două benzi pe brazilianul Emerson Royal și pe englezul Ben Davies. Cel mai probabil această va fi și linia de fund cu care va începe jocul din weekend.

Drăgușin atacă postul de titular al căpitanului Romero

Presa engleză a scris că Radu Drăgușin ar putea ajunge cât de curând titular la Tottenham, iar principalul vizat pentru înlocuire este chiar căpitanul Cristian Romero. Acesta a avut prestații modeste după pauza forțată de o accidentare.

ADVERTISEMENT

”Van de Ven are în prezent evoluții mai consistente decât partenerul său din defensivă, Romero, care nu și-a recăpătat încă forma avută înaintea accidentărilor și suspendărilor care l-au ținut o perioadă departe de teren.

Nu putem spune că argentinianul nu a avut momente bune, însă este capabil de mai mult. Din cauza loviturii sale de cap pe spate s-a ajuns la golul egalizator al lui Branthwaite. E nevoie de muncă în apărare.

ADVERTISEMENT

Faptul că Tottenham va avea cel puțin o săptămână între meciuri până în aprillie acordă suficient timp pentru antrenamente. Radu Drăgușin forțează debutul său ca titular și așteaptă momentul în care va străluci”, au notat jurnaliștii englezi.

În ciuda faptului că Radu Dragușin încă nu a jucat vreun meci ca titular de la sosirea la Tottenham, fundașul român este văzut ca o mare speranță de oamenii din club. Iar managerul Ange Postecoglu a decis ca de el să aibă grijă chiar căpitanul Heung-Min Son.

ADVERTISEMENT