Sport

A fost depistat omul pus de Ange Postecoglou să aibă grijă de Radu Drăgușin la Tottenham! Cât de important este românul pentru clubul englez

Radu Drăgușin încă nu a reușit să se impună la Tottenham, dar englezii îl consideră o piesă importantă și l-au pus pe căpitanul Heung-Min Son să aibă grijă de el.
15.02.2024 | 14:07
A fost depistat omul pus de Ange Postecoglou sa aiba grija de Radu Dragusin la Tottenham Cat de important este romanul pentru clubul englez
Radu Drăgușin încă nu a reușit să se impună la Tottenham, dar englezii îl consideră o piesă importantă și l-au pus pe căpitanul Heung-Min Son să aibă grijă de el. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a fost adus de Tottenham în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, plus alte 6 milioane de euro bonusuri. Transferul românului în Premier League a fost inclus pe lista celor mai importante mutări din perioada de mercato din iarnă.

Heung-Min Son are grijă de Radu Drăgușin la Tottenham

În ciuda faptului că Radu Dragușin încă nu a jucat vreun meci ca titular de la sosirea la Tottenham, fundașul român este văzut ca o mare speranță de oamenii din club. Iar managerul Ange Postecoglu a decis ca de el să aibă grijă chiar căpitanul Heung-Min Son.

ADVERTISEMENT

La ultimul meci din Premier League, în care Spurs a învins acasă pe Everton, scor 2-1, cu un gol marcat de Richarlison în minutele de prelungire, sud-coreeanul a avut mare grijă de fundașul român.

Într-un videoclip apărut pe rețelele de socializare se vede cum Drăgușin stă pe banca de rezerve alături de căpitanul Heung-Min Son, acesta nefiind titular din cauza faptului că abia revenise de la echipa națională după participarea la Cupa Asiei.

ADVERTISEMENT

Sud-coreeanul a stat de vorbă cu jucătorul transferat de Tottenham de le Genoa, l-a încurajat și chiar i-a explicat anumite faze care se petreceau pe teren. La încălzire, Son l-a fentat cu călcâiul pe Drăgușin, moment în care ambii jucători au început să râdă, iar la final românul a venit să-l felicite pe coechipierul său pentru assist-ul de la golul de 3 puncte.

Toate aceste lucruri arată că englezii țin să-l pregătească cât mai bine pe Drăgușin și îl consideră un jucător important. Trebuie spus că în Anglia și locurile de pe bancă unde stau jucătorii de rezervă în timpul partidelor sunt decise de antrenor.

ADVERTISEMENT

Cum și-a impresionat Drăgușin noii colegi

Suporterii lui Tottenham sunt nemulțumiți pentru faptul că deși a fost adus cu mare fast, Radu Drăgușin a adunat doar 30 minute cumulat în cele 5 meciuri în care a fost trecut pe foaia de joc de Ange Postecoglou.

Johan Lange, directorul sportiv al londonezilor, cel care a avut cel mai important rol în transferul lui Drăgușin, a explicat că românul s-a adaptat bine, însă a lăsat de înțeles că va mai dura ceva timp până va ajunge titular.

ADVERTISEMENT

Fundașul român i-a impresionat pe jucătorii de la Tottenham cu forța sa și prestațiile de la antrenamente. Chiar de la prima ședință de pregătire a apărut un video care s-a viralizat. În filmuleț apăreau Richarlison și Drăgușin, iar brazilianul a fost uimit de puterea românului în cadrului unui exercițiu de forță și echilibru.

ADVERTISEMENT