Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce șanse sunt ca Bauza să joace în FCSB – FCU Craiova? „Se antrenează normal”

Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Juan Bauza. Joacă împotriva FCSB-ului?
09.11.2023 | 19:35
Ce sanse sunt ca Bauza sa joace in FCSB  FCU Craiova Se antreneaza normal
Juan Bauza a lipsit la ultimele 5 meciuri ale lui FC U Craiova 1948. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a vorbit din nou la FANATIK SUPERLIGA înainte de meciul cu FCSB. Finanțatorul oltenilor anunță revenirea vedetei echipei, Juan Bauza.

Adrian Mititelu Jr, dezvăluiri înainte de FC U Craiova 1948 – FCSB: „Sunt șanse să intre în timpul meciului”

Juan Bauza, căpitanul lui FC U Craiova 1948, a lipsit la ultimele cinci meciuri din campionat, însă Adrian Mititelu Jr. le dă o veste bună fanilor olteni: „Sunt șanse să intre în timpul meciului. Este o șansă mică, dar eu sper că va evolua mult mai bine starea lui fizică și va putea juca”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul argentinian în vârstă de 27 de ani a suferit o accidentare la mână: „Acum nu mai folosește cotieră. A intrat cât de cât normal la antrenamente”. 

Horia Ivanovici a cerut lămuriri suplimentare: „Deci există o șansă bună să joace, să vă ajute cu FCSB-ul, nu?”, iar Mititelu Jr. a confirmat: Da, așa este”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr nu crede că FCSB îl va lua gratis pe Bahassa de la Craiova: „Eu cred că va fi jucătorul nostru”

Yassine Bahassa e aproape de un transfer la FCSB, însă Adrian Mititelu Jr. nu crede că acesta va pleca gratis: „O să vedem dacă va fi posibil acest lucru. Eu zic că nu e posibil. Noi putem să îi propunem o nouă ofertă lui. Rămâne de văzut. Încă n-am ajuns în ultimele șase luni de contract, așa cum a anunțat domnul Gigi Becali”.

Familia Mititelu nu îi poartă însă pică patronului FCSB: „Până la urmă fiecare își dorește să acapereze jucători prin orice mijloc, nu? Dacă domnia sa consideră că poate să aștepte până la vară, normal că dorește să își exercite această posibilitate”.

ADVERTISEMENT

Mititelu Jr. e de părere că mijlocașul francez va continua la FC U Craiova 1948: „Dar eu cred că el va fi jucătorul nostru. Așa s-a mai scris și de Bauza și de alți jucători de-a lungul timpului. Sunt jucători care își termină contractul, dar majoritatea au opțiune de prelungire.

Bahassa este un jucător foarte important, un jucător spectaculos, care face diferența și pe care toate echipele și l-ar dori. Va fi însă foarte greu să plece de la noi”, a mai explicat finanțatorul lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Luni, marți și vineri de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

Adrian Mititelu Jr. nu crede că Bahassa pleacă gratis la FCSB

ADVERTISEMENT