Sport

Ce schimbări a făcut Charalambous la Oțelul – FCSB 0-2. A mutat din nou la pauză

FCSB a făcut modificări la pauză și la Galați. Malcom Edjouma și Alexandru Băluță, scoși după o repriză cu Oțelul Galați.
29.07.2023 | 23:40
Ce schimbari a facut Charalambous la Otelul  FCSB 02 A mutat din nou la pauza
FCSB i-a aruncat în luptă la pauză pe Florinel Coman și Darius Olaru. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să preia conducerea la Galați datorită execuției senzaționale a lui Octavian Popescu, iar Elias Chralambous a reacționat la pauză și a făcut două înlocuiri.

FCSB continuă tradiția schimbărilor la pauză. Ce s-a întâmplat la meciul cu Oțelul

FCSB a efectuat două schimbări în startul reprizei a doua a meciului de la Galați. Malcom Edjouma și nou-venitul Alexandru Băluță au fost înlocuiți cu Dariu Olaru, respectiv Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Astfel, după jocul slab in prima repriză, vicecampioana României a decis să își arunce în teren piesele de rezistență, chiar dacă în câteva zile urmează returul din Conference League cu CSKA 1948 Sofia și apoi derby-ul cu CFR Cluj din campionat.

Însă nu doar Elias Charalambous a reacționat la finalul primei reprize. Dorinel Munteanu l-a scos pe fundașul stânga Milen Zhelev și l-a introdus pe Lucian Panait.

ADVERTISEMENT

FCSB a arătat altfel în teren cu Florinel Coman și Darius Olaru. Favoritul lui Gigi Becali a ratat însă penalty

Florinel Coman și-a pus amprenta asupra jocului FCSB încă din primele minute ale părții secunde și a fost foarte aproape să marcheze pentru 2-0, în minutul 56, când a fost oprit inextremis de apărarea lui Dorinel Munteanu, din poziție singur cu portarul.

Presiunea pusă de FCSB a dat roade un minut mai târziu, când Andrei Cordea a fost faultat în careu, iar arbitrul a dictat penalty cu ajutorul VAR. Florinel Comam însă a bătut extrem de slab și Stoian a reținut șutul.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru a preluat banderola de la Adrian Șut, care a fost apoi înlocuit în minutul 65 cu Andrea Compagno. Debutul lui Vlad Chiricheș a fost de asemenea umbrit de evoluția slabă, iar stoperul a fost înlocuit și el în același minut. În fine, Miculescu i-a luat locul pe final lui Cordea, minutul 81.

FCSB are un program extrem de încărcat, iar Elias Charalambous va trebui să gestioneze cu grijă meciurile, așa că înlocurile ar putea fi o strategie a antrenorului cipriot.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana României joacă joi, 3 august, returul cu CSKA 1948 Sofia, de la ora 21:30, iar trei zile mai târziu, duminică, 6 august, va juca pe teren propriu derby-ul cu CFR Cluj.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,65 este cota pentru „X” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT