Sport

Ce schimbări va aduce Laurenţiu Reghecampf la U Craiova! Un fost colaborator a dezvăluit totul

Laurențiu Reghecampf va implementa un sistem de joc ofensiv la U Craiova. Un fost secund a noului antrenor al oltenilor a vorbit despre schimbările pe care le va face Reghe.
27.07.2021 | 09:58
Ce schimbari va aduce Laurentiu Reghecampf la U Craiova Un fost colaborator a dezvaluit totul
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Laurențiu Reghecampf a fost instalat în funcția de antrenor principal la U Craiova.

După demiterea lui Marinos Ouzounidis echipa a fost pregătită de Dragoș Bon, însă eșecul categoric cu FCSB, scor 1-4, l-a determinat pe finanțatorul Mihai Rotaru să grăbească numirea lui Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru i-a înțepat pe Ouzounidis și Bergodi și a anunțat cum va juca U Craiova cu Reghe

Laurențiu Reghecampf și Basarab Panduru au colaborat recent în Emiratele Arabe Unite la Al Wasl. După demiterea primului, Panduru s-a reîntors ca analist TV și a dezvăluit ce schimbări va face Reghe la Craiova.

Fostul internațional a mai spus că Paul Anton și Andrei Ciobanu, fotbaliști care sunt foarte aproape de a fi achiziționați de U Craiova, se vor integra perfect în noul sistem de joc.

ADVERTISEMENT

”Probabil că va juca 4-3-3, că aşa îi place. La Al Wasl a jucat aşa, avea şi jucători pentru sistemul ăsta. Sistemul îl faci în funcţie de jucători.

El asta juca, probabil că asta joacă şi acum, că asta vrea Craiova. E frumos sistemul şi arată foarte bine, Ciobanu şi Anton intră în sistemul acesta”, a dezvăluit Panduru, la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf a trimis săgeți către foștii antrenori ai echipei oltene, Marinos Ouzounidis și Cristiano Bergodi.

”Răbdare nu ştiu dacă e, el ştie că trebuie să facă rezultate. Cu Ouzounidis nu juca echipa. Nici cu Bergodi, dar avea puncte”, a punctat Panduru.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru: ”Craiova a făcut o alegere foarte bună”

FANATIK a aflat că Laurenţiu Reghecampf va avea un salariu de 500.000 de euro pe an la U Craiova, după ce a semnat un contract valabil până în 2023.

Din informaţiile FANATIK, Laurenţiu Reghecampf poate da marea lovitură dacă o va duce pe U Craiova în grupele Ligii Campionilor. Pentru atingerea acestui obiectiv, antrenorul de 45 de ani va încasa 1.000.000 de euro. Basarab Panduru crede că noul antrenor merită acești bani.

”Cine-l cunoaşte ştie că vine când trebuie să vină. Nu îi e frică de niciun meci, Craiova a făcut o alegere foarte bună. E omul care poate transforma Craiova într-o echipă periculoasă, care se bate la titlu, deşi e cu şansa a treia, după FCSB şi CFR Cluj.

E greu, dar munceşte, e serios şi cred că va arăta bine Craiova. El ştie ce trebuie schimbat. Nu ai cum să ceri răbdare la Craiova, nici el nu poate cere, că acolo lumea nu are”, a mai spus Panduru, pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1,57 este cota pentru “se califică U Craiova”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT