Life

Ce scrie în invitația pe care au primit-o Meghan Markle și Prințul Harry pentru încoronarea Regelui Charles

Ce apare pe invitația pe care au primit-o Prințul Harry și Meghan Markle pentru a participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea
07.04.2023 | 17:43
Ce scrie in invitatia pe care au primito Meghan Markle si Printul Harry pentru incoronarea Regelui Charles
Încoronarea oficială a Regelui Charles al III-lea va avea loc pe data de 6 mai. Sursa foto: BBC, Newsweek, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi detalii despre încoronarea oficială a Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, care va avea loc pe data de 6 mai 2023, la opt luni după moartea Reginei Elibesata a II-a. O invitație pentru a participa la un eveniment au primit-o și prințul Harry și Meghan Markle. Ce scrie pe aceasta?

Ce apare scris pe invitația primită de Prințul Harry și Meghan Markle pentru a participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii

Prințul Harry și Meghan Markle, chiar dacă nu mai fac parte dintre membrii de la Palatul Buckingham, sunt iată pe lista de invitați ai ceremoniei istorice, la dorința Regelui Charles, tată lui Harry și socrul fostei actrițe. Totul se va desfășura în Westminster Abbey.

ADVERTISEMENT

Un număr de peste 2.000 de persoane sunt așteptate să asiste la încoronarea oficială a moștenitorului tronului Regatului Unit, fiul Reginei Elisabeta a II-a, decedată pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Ea a fost cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, cu o domnie de peste șapte decenii.

Oaspeților le-a fost trimisă câte o invitație frumos creată și pe care scrie: ”Încoronarea Majestăților Lor Regale, Charles al III-lea și a Reginei Camilla. Din porunca regelui, Contele Marshal este îndrumat să îl invite pe (nume) să fie prezent la Biserica Abbey din Westminster în ziua de 6 mai 2023”.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle încă nu au confirmat prezența

Deși au primit invitația din partea familiei regale britanice, pe care au preferat să o părăsească în 2020, Prințul Harry și Meghan Markle încă nu au confirmat prezența. Potrivit marca.com, ei ar dori ca mai întâi să li se garanteze îndeplinirea unor preferințe

Prințul Harry și Meghan Markle, acum stabiliți în SUA, își doresc să aibă și ei un loc la balconul de la Palatul Buckingham în ziua cea mare, deși potrivit protocolului, doar membrii activi ai familiei regale pot avea acces în acest spațiu.

ADVERTISEMENT

Totodată, Prințul Harry și Meghan Markle și-ar dori o recunoaștere a celor doi copii ai lor, în timpul ceremoniei dedicate încoronării. Această dorință a creat deja un haos printre organizatorii evenimentului de o anvergură aparte.

Înainte de a primi invitația și la scurt timp după lansarea cărții autobiografice, ”Spare”, Prințul Harry a acordat un interviu jurnalistului Tom Bradby, în care a abordat, printre altele, și subiectul încoronării tatălui său, cel mai în vârstă monarh al UK care urcă pe tron.

ADVERTISEMENT

 ”Sunt multe lucruri care se pot întâmpla de acum până atunci. Dar, știți, ușa este întotdeauna deschisă. Mingea este în terenul lor. Sunt multe de discutat și chiar sper că sunt dispuși să se așeze la masă și să vorbească despre asta”, a declarat Prințul Harry, care a stârnit mulțimi de controverse prin cartea sa, în care a făcut dezvăluiri din interiorul Casei Regale.

ADVERTISEMENT