Life

Ce se află, de fapt, în biscuiții Oreo. Ingrediente secrete descoperite în timpul unui studiu

Ce conțin, în realitate, biscuiții Oreo. Produsele neașteptate scoase la iveală în cadrul unei cercetări internaționale.
12.06.2023 | 15:18
Ce se afla de fapt in biscuitii Oreo Ingrediente secrete descoperite in timpul unui studiu
Ce conțin, în realitate, biscuiții Oreo. Produsele neașteptate scoase la iveală în cadrul unei cercetări internaționale. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce se află, de fapt, în biscuiţii Oreo. Ingrediente secrete descoperite în timpul unui studiu. Un om de știință din Statele Unite ale Americii a testat unele dintre cele mai cunoscute dulciuri și atât de iubite de cei mici, cât și de adulți.

Ce conțin, în realitate, biscuiții Oreo. Produsele neașteptate scoase la iveală în cadrul unei cercetări internaționale

Ce conțin, în realitate, biscuiții Oreo. Bruno Xavier, un cercetător american, a dezvăluit care sunt produsele neașteptate scoase la iveală în cadrul unei cercetări internaționale. Acesta a aflat ce compoziție are crema gustării.

ADVERTISEMENT

Mai exact, aceasta nu se află pe lista de ingrediente de pe ambalajul produsului. Are în compoziție zahăr, ulei și lecitină din soia care este un aditiv alimentar. Aceasta din urmă funcționează precum un emulgator.

De asemenea, cercetătorul a mai descoperit că gustoasa cremă nu conține deloc lapte, dar asta nu înseamnă că produsul este adresat celor vegani. Concret, este formată din vegetal hidrogenat, sirop de porumb bogat în fructoză, lecitină de soia și vanilină.

ADVERTISEMENT

Totodată, biscuții oreo au în compoziția lor ulei de palmier, ceea ce face din aceste dulciuri un răsfăț pentru multe persoane. Lăsând la o parte aceste ingrediente, dulciurile sunt consumate la scară largă, însă specialiștii ne sfătuiesc să fim moderați.

Rețeta celor două părți care păstrează crema la interior spune că este nevoie de zahăr pudră, unt, vanilină și sare. Nu lipsesc condimentele, precum și untul de arahide care oferă o culoare plăcută, de maro.

ADVERTISEMENT

Totodată, pentru o aromă mai plăcută și mai aromată se mai adaugă și alte produse, cum ar fi un strop de extract de mentă. Proporția ingredientelor folosite în prepararea biscuiților Oreo este extrem de importantă.

Biscuții Oreo și ingredientele cu efecte secundare

Biscuiții Oreo au, conform specialiștilor, și unele ingrediente cu efecte secundare. Conform thedailymeal.com, cercetătorii consideră că uleiul vegetal hidrogenat are unele simptome adverse, cum ar fi Healthline. Nici siropul de porumb bogat în fructoză nu are o reputație tocmai bună.

ADVERTISEMENT

Lecitina de soia este un emulgator care se găsește în multe alimente de pe piață. Harvard Medical School susține că produsele din soia ar trebui consumate cu moderație, în timp ce vanilina este o aromă artificială derivată din lemn și produse petrochimice.

Chiar dacă nu sună tocmai bune, foarte mulți bucătari de renume internațional preferă să folosească vanilină în locul vaniliei autentice.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Perioadă interminabilă de caniculă. Ce au anunțat meteorologii
Perioadă interminabilă de caniculă. Ce au anunțat meteorologii
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși