Life

Ce se află, de fapt, în biscuiții Oreo. Ingrediente secrete descoperite în timpul unui studiu

Ce conțin, în realitate, biscuiții Oreo. Produsele neașteptate scoase la iveală în cadrul unei cercetări internaționale.
12.06.2023 | 15:18
Ce se afla de fapt in biscuitii Oreo Ingrediente secrete descoperite in timpul unui studiu
Ce conțin, în realitate, biscuiții Oreo. Produsele neașteptate scoase la iveală în cadrul unei cercetări internaționale. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce se află, de fapt, în biscuiţii Oreo. Ingrediente secrete descoperite în timpul unui studiu. Un om de știință din Statele Unite ale Americii a testat unele dintre cele mai cunoscute dulciuri și atât de iubite de cei mici, cât și de adulți.

Ce conțin, în realitate, biscuiții Oreo. Produsele neașteptate scoase la iveală în cadrul unei cercetări internaționale

Ce conțin, în realitate, biscuiții Oreo. Bruno Xavier, un cercetător american, a dezvăluit care sunt produsele neașteptate scoase la iveală în cadrul unei cercetări internaționale. Acesta a aflat ce compoziție are crema gustării.

ADVERTISEMENT

Mai exact, aceasta nu se află pe lista de ingrediente de pe ambalajul produsului. Are în compoziție zahăr, ulei și lecitină din soia care este un aditiv alimentar. Aceasta din urmă funcționează precum un emulgator.

De asemenea, cercetătorul a mai descoperit că gustoasa cremă nu conține deloc lapte, dar asta nu înseamnă că produsul este adresat celor vegani. Concret, este formată din vegetal hidrogenat, sirop de porumb bogat în fructoză, lecitină de soia și vanilină.

ADVERTISEMENT

Totodată, biscuții oreo au în compoziția lor ulei de palmier, ceea ce face din aceste dulciuri un răsfăț pentru multe persoane. Lăsând la o parte aceste ingrediente, dulciurile sunt consumate la scară largă, însă specialiștii ne sfătuiesc să fim moderați.

Rețeta celor două părți care păstrează crema la interior spune că este nevoie de zahăr pudră, unt, vanilină și sare. Nu lipsesc condimentele, precum și untul de arahide care oferă o culoare plăcută, de maro.

ADVERTISEMENT

Totodată, pentru o aromă mai plăcută și mai aromată se mai adaugă și alte produse, cum ar fi un strop de extract de mentă. Proporția ingredientelor folosite în prepararea biscuiților Oreo este extrem de importantă.

Biscuții Oreo și ingredientele cu efecte secundare

Biscuiții Oreo au, conform specialiștilor, și unele ingrediente cu efecte secundare. Conform thedailymeal.com, cercetătorii consideră că uleiul vegetal hidrogenat are unele simptome adverse, cum ar fi Healthline. Nici siropul de porumb bogat în fructoză nu are o reputație tocmai bună.

ADVERTISEMENT

Lecitina de soia este un emulgator care se găsește în multe alimente de pe piață. Harvard Medical School susține că produsele din soia ar trebui consumate cu moderație, în timp ce vanilina este o aromă artificială derivată din lemn și produse petrochimice.

Chiar dacă nu sună tocmai bune, foarte mulți bucătari de renume internațional preferă să folosească vanilină în locul vaniliei autentice.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Final de sezon pentru serialul „Clanul”. Denis Hanganu dezvăluie câți bani a primit...
Final de sezon pentru serialul „Clanul”. Denis Hanganu dezvăluie câți bani a primit pentru rolul jucat
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților